Stiri

Canon lansează obiectivul UJ27×6.5B IESD pentru transmisiuni ‘4K Premium’

Canon anunță lansarea modelului UJ27×6.5B IESD, un obiectiv de 2/3 inci pentru transmisiuni de înaltă rezoluție și contrast puternic, în fluxuri de lucru 4K High Dynamic Range (HDR). Oferind performanță 4K și un zoom optic de 27x, obiectivul este o unealtă esențială pentru o gamă întreagă de medii de lucru profesioniste de transmisiuni. Noua adiție se va alătura modelului UJ86x9.3B, extinzând gama de obiective ‘4K Premium’ de la Canon, și va completa decalajul de zoom optic dintre obiectivele curente 4K HDR – ENG, obiective tip “box” de studio și de teren – pentru a răspunde nevoilor actuale ale profesioniștilor din transmisiuni.

Obiectivul UJ27×6.5B IESD oferă o performanțe care depășesc rezoluția 4K, datorită expertizei Canon în domeniul design-ului optic. Contrastul puternic și rezoluția înaltă se mențin de la centrul până la marginile imaginii, rămânând constante în toate lungimile de undă ale canalelor B, G și R, precum și în benzile de frecvențe largi de la HDTV la 4K, și chiar mai mult.
Folosirea sticlei cu fluorit și sticlei UD, împreună cu tehnologiile Canon antireflexie și pentru învelișuri ale lentilelor, oferă un control de excepție asupra fenomenelor de ghosting și flare; ideal pentru filmarea sporturilor de exterior.

Profesioniștii care surprind conținut pentru transmisiuni – fie că lucrează în spațiul restrâns al unui studio sau în zone exterioare vaste – își doresc un obiectiv cu maximum de flexibilitate, pentru a putea surprinde o varietate de scene. Construit pe baza răspunsurilor din partea crainicilor și cameramanilor din întreaga lume, modelul UJ27×6.5B IESD are un zoom optic de 27x, perfect pentru filmările sportive, unde este necesar un mix de cadre apropiate cu audiența și cadre largi cu desfășurarea acțiunii. Obiectivul vă oferă și posibilitatea de a schimba rapid focalizarea fără a pierde unghiurile de vizualizare; și, datorită avansurilor tehnologice Canon în domeniul sistemului intern de focalizare, fenomenul de “focus breathing” este redus la un minimum absolut. Obiectivul are o impresionantă distanță focală de 6,5-180 mm, iar teleconvertorul încorporat de 2x îi dublează puterea telefoto, menținând totdată rezoluția excepțională de peste 4K.

Modelul UJ27×6.5B IESD este cel mai stilat și intuitiv obiectiv de 2/3 inchi de la Canon de până acum, datorită noului design și manevrării simple. În plus, conectorul cu 20 de pini îi asigură o integrare ușoară în mediile de lucru deja existente.

Canon UJ27×6.5B IESD

Canon UJ27×6.5B IESD

To Top