Stiri

Canon lanseaza trei camere foto

Canon a lansat ieri trei noi camere foto compacte încercând să dezvolte familia modelelor capabile să realizeze o fotografie reușită în condiții de iluminare redusă. Una dintre principalele probleme ale camerelor foto compacte este impozibilitatea de a face o fotografie clară într-un mediu dinamic cu lumină difuză, așa cum este atmosfera într-un club de noapte sau la o nuntă. Teoretic cele trei modele Conon ar trebui să rezolve aceste neajunsuri, dacă nu total cel puțin parțial.

PowerShot S95 dispune de un senzor CCD cu rezoluția de 10 megapixeli și un sistem de lentile Hybrid IS care compensează tremuratul mâinii pentru a produce imagini mai stabile. Canon a adăugat un acestui model conector HDMI și posibilitatea de a filma la rezoluția 720p. Japonezii au ambiția ca până la sfârșitul acestei luni modelul să fie pe piață la prețul de aproximativ 400 de dolari.

SD4500 IS se îndreaptă mai mult către segmentul mainstream însă este condimentat cu funcții avansate. Senzorul CMOS de 10 megapixeli poate fotografia continuu cu 8.4 cadre pe secundă sau chiar fima cu 240 de cadre pe secundă pentru crearea efectului slow motion. Echipamentul dispune de același set de lentile SD4500 IS însă diafragma mai mică a permis un zoom optic mai mare, de 10x. Canon SD4500 IS va ajunge pe piață în luna septembrie la prețul de aproximativ 350 de dolari.

SX 130 IS înlocuiește modelul SX120 însă are în plus față de acesta un zoom optic d 12x și un senzor optic de 12 megapixeli.
Camera va fi pe piață spre sfârșitul lunii la prețul de 250 de dolari.




To Top