Stiri

Canon oferă patru noi proiectoare

Canon wux450

Noua serie aduce două modele standard (XEED WUX450 şi XEED WX520) şi două modele cu proiecţie scurtă (XEED WUX400ST şi XEED WX450ST).

Atât XEED WUX450, cât şi XEED WX520, dispun de un obiectiv de proiecţie cu zoom 1,8x, ce oferă aceeaşi luminozitate pe întregul registru al zoom-ului. Noul obiectiv, creat de la zero, are o deschidere a diafragmei constantă, de f/2.8, ceea ce înseamnă că nu vor exista pierderi ale luminozităţii la capătul registrului de zoom ( o scădere de maximum 5%). Această performanţă este rezultatul direct al expertizei Canon în designul de obiective, combinată cu generaţia a cincea a sistemului optic AISYS, ce maximizează performanţele panelurilor LCOS (Liquid Crystal on Silicon). Tehnologia LCOS oferă imagini clare, detaliate, fără “dungi”, efect întâlnit, uneori, la alte proiectoare.

Noua serie oferă o eficienţă energetică de vârf şi un buton ECO dedicat. Noile produse folosesc energia electrică într-o cantitate semnificativ mai mică faţă de produsele similare oferind, în acelaşi timp, o luminozitate deosebită. Sistemul optic ultraeficient Canon AISYS, ajuns la a cincea generaţie, şi obiectivul de proiecţie complet nou, sunt esenţiale pentru consumul electric extrem de redus. Modelele se mândresc cu cel mai bun consum energetic din clasa lor, de doar 0,081 watti per lumen pentru WUX450 şi 0,068 watti per lumen pentru WX520. În aşteptare, echipamentele consumă doar un singur watt, continuând să susţină prevenirea pierderilor energetice.

Canon wux450

În acelaşi timp, se lansează şi cele două modele short-throw – WUX400ST şi WX450ST, bazate pe aceeaşi platformă hardware ca modelele XEED WUX450 şi XEED WX520, cărora li s-au adăugat noile obiective de proiecţie pentru distanţă scurtă. Aceste două modele sunt create atât pentru instalaţii de proiectare din faţa, cât şi din spatele ecranului şi sunt potrivitate mai ales pentru spaţii premium, însă şi pentru locaţii ample, unde cablurile lungi sunt scump e sau greu de folosit. Cu un zoom digital de 1,4x şi nicio distorsiune a imaginii, cele doua produse sunt potrivite pentru proiecţii de la distanţe reduse, afişând o imagine extrem de clară.

Porturile DVI şi HDMI sunt standard la toate modelele, plus o funcţie picture-in-picture care permite afişarea simultană a două surse digitale de imagine, pentru maximum de flexibilitate.
Noua serie de proiectoare XEED Compact Installation, inclusiv variantele “Medical” (echipate cu un mod de simulare DICOM), vor fi disponibile începând din a doua jumătate a anului 2013.

To Top