Stiri

Canon PowerShot G1 X preview

La scurt timp de la prezentarea oficială a noii camere Canon PowerShot G1 X, Koyos.ro a avut amabilitatea de a ne pune la dispoziție unul dintre exemplarele recomandate pentru vacanța din această vară.

Camera dispune de un corp metalic din oțel inoxidabil iar comenzile sunt plasate astfel încât să fie ușor de accesat. Senzorul CMOS de mari dimensiuni (18,7 x 14,0 mm 4:3) cu rezoluția de 15 megapixeli, are o înalțime similară cu cea a senzorului Canon DSLR APS-C. Combinat cu procesorul de imagine DIGIC 5, acesta produce imagini de calitate chiar și atunci când lumina nu este tocmai ideală. Dimensiunile mari ale senzorului dă posibilitatea fotografilor să realizeze imagini cu un control mai mare asupra adâncimii câmpului.

Obiectivul de 28 mm, cu zoom optic de 4x, este construit cu precizie pentru imagini clare la rezoluții înalte. În cazul în care se dorește surprinderea rapidă a unei acțiuni se poate apela la fotografierea în rafală, modelul având posibilitatea să efectueze 4.5 cadre pe secundă la rezoluție maximă sau 6 cadre pe secundă la o rezoluție ceva mai joasă. Fotograful poate previzualiza imaginile captate pe un ecran LCD PureColor II VA cu 920k puncte și diagonala de 3.0″ (7.7cm).

Cei mai puțini familiarizați cu tehnicile fotografice pot alege una dintre cele 32 de scene pentru rezultate optime. Canon PowerShot G1 X poate capta filme Full HD 1080p la 24 cadre pe secundă cu zoom optic și sunet stereo. Fotografiile sunt stocate pe carduri de memorie SD, SDHX sau SDXC. Modelul poate fi achiziționat prin intermediul magazinului Koyos.ro la prețul de 3.248 lei cu TVA inclus.

Clipul de mai jos prezintă o serie din funcțiile și facilitățile oferite de Canon PowerShot G1 X.

Canon PowerShot G1 X (1)

Canon PowerShot G1 X (2)

Canon PowerShot G1 X (3)

Canon PowerShot G1 X (4)

Canon PowerShot G1 X (5)

Canon PowerShot G1 X (6)

Canon PowerShot G1 X (7)

Canon PowerShot G1 X (8)

Canon PowerShot G1 X (9)

Canon PowerShot G1 X (10)

Canon PowerShot G1 X (11)

Canon PowerShot G1 X (12)

To Top