Stiri

Canon prezintă o actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV
Canon EOS 5D Mark IV

Canon anunţă o nouă actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV, ca urmare a feedback-ului primit din partea comunităţii internaţionale de fotografi şi videografi profesionişti. Odată cu îmbunătăţirile aduse, Canon Log (C-Log) – o funcţie în gama EOS Canon pentru cinema – va putea fi adăugat celui mai recent model EOS 5D, oferind un interval dinamic îmbunătăţit şi un proces mai simplu de gradaţie a culorilor.

Creat pentru a asigura o creştere de 800% a intervalului dinamic, C-Log minimizează pierderea detaliilor în părţile cele mai întunecate şi cele mai luminoase ale imaginii. Atunci când este utilizat C-Log la modelul EOS 5D Mark IV, setarea valorii ISO la 400 asigură cel mai mare interval dinamic de 12 stopuri, ideal pentru înregistrare în condiţii dificile de iluminare.

Oferind libertate maximă în post-producţie, C-Log modifică datele de procesare a imaginilor după ce imaginea a fost capturată. Ca urmare, videografii şi realizatorii de filme vor putea potrivi uşor culorile din înregistrările realizate cu alte camere video, inclusiv cele din gama Canon Cinema EOS. Se vor putea combina filmări realizate cu orice aparat foto sau cameră video şi culorile vor putea fi aliniate într-un singur proces de gradaţie a culorii, obţinând o culoare finală universală şi un aspect coerent, indiferent dacă filmul este realizat cu aparate foto sau camere video diferite.

De asemenea, C-Log reduce zgomotul, în special în zonele de umbră care pot apărea în timpul gradaţiei de culoare. Această actualizare permite procesului de gradaţie a culorii dintr-o filmare să fie mai flexibil prin producerea unor culori fidele cu aberaţii de culoare minime.

Actualizarea C-Log va fi disponibilă sub forma unui serviciu contra cost, exclusiv prin intermediul centrelor service autorizate Canon.

Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV

To Top