Stiri

Canon se menține pe primul loc

Canon EOS 6D
Canon EOS 6D

Canon se menține pe primul loc pentru al zecelea an consecutiv (din 2003 până în 2012), având cea mai mare cotă de piață pe segmentul de camere foto digitale cu obiective interschimbabile.
Pe lângă obiectivele interschimbabile, Canon dezvoltă, totodată, şi propriile componente cheie – senzori CMOS şi procesoare de imagine – integrate în camerele digitale produse de companie, încorporând cele mai avansate tehnologii în seria de top EOS-1D

În 2003, atunci când camerele SLR digitale se aflau în faza incipientă, Canon a lansat modelul EOS 300D Digital, o cameră compactă, uşoară şi simplu de folosit, ce a deschis calea creşterii pieţei de SLR-uri digitale. De atunci, compania Canon a lansat un număr de modele destinate utilizatorilor avansaţi, care oferă cele bune nivele de performanţă pentru această clasă, inclusiv seria EOS 5D, model care a deschis drumul înregistrărilor video cu camere DSLR.

În 2012, Canon a aniversat 25 de ani de la introducerea sistemului EOS şi a marcat cel de-al zecelea an consecutiv în calitate de lider de piaţă. De asemenea, compania a lansat mirrorless-ul EOS M, destinat extinderii bazei de utilizatori începători ai produselor Canon, EOS 6D cel mai mic şi cel mai uşor DSLR din lume, echipat cu un senzor CMOS de 35mm full-frame, model care a contribuit la creşterea segmentului de utilizatori amatori avansaţi.

Canon EOS 6D

Canon EOS 6D

To Top