Stiri

Cel mai rapid card de memorie

De 1,6x mai rapid decât modelele anterioare PRO-HG Duo HX – dar disponibil la acelaşi preţ – acesta este mai rapid decât cele mai rapide carduri comerciale UHS-I SD disponibile, în timpul utilizării cu dispozitivele Sony.

HX Memory card

Disponibile în capacităţi de la 8GB la 32GB, cel mai rapid card de memorie din lume este optimizat pentru fotografierea în rafală realizată cu modelele DSLR, SLT sau cu obiective interschimbabile, de mare rezoluţie.

Alături de camera ultra-compactă NEX-5 de la Sony, cardul poate captura 190 de imagini JPEG într-un minut, pe modul de fotografiere rapidă, în rafală. Această performanţă înseamnă dublul ratei de 80 imagini/minut, utilizând un card standard Clasa 4 SD. Performanţa deosebită a cardului de memorie PRO-HG Duo HX recomandă modelul pentru înregistrare Full HD şi filme 3D.

Modelul de card de memorie PRO-HG Duo HX uşurează transferul de fişiere şi back-up-ul, făcându-le mai rapide. Copierea unui film de 32GB, în format AVCHD către un PC2 se realizează în doar 11 minute, de două ori mai rapid decât transferurile cu cele mai rapide carduri SDHC.

Aceste îmbunătăţiri semnificative sunt posibile datorită noului procesor HX, special creat de către Sony. Acest procesor inteligent îmbunătăţeşte eficienţa transferului de date şi operarea erorilor, pentru performanţe de citire/scriere mai rapide şi mai stabile pentru fişiere de mari dimensiuni.

Siguranţa cardului este asigurată de o garanţie de 10 ani de la Sony.

To Top