Stiri

Concurs foto pentru femei

Canon şi Association des femmes Journalistes (AFJ), au deschis înscrierile pentru cea de a zecea ediţie a competiţiei Female Photojournalist Award, unde va fi oferit premiul Canon Female Photojournalist 2010.

Acest premiu, susţinut de Le Figaro Magazine, este acordat în fiecare an în timpul festivalului Visa pour l’Image din Perpignan, Franţa. Sponsorizat de Canon Franţa şi oferit de AFJ, premiul va consta în suma de 8000 € şi un proiect fotojurnalistic. Competiţia este deschisă pentru orice femeie fotoreporter profesionist de orice vârstă şi orice naţionalitate.

Data limită de înscriere este 31 mai 2010, iar câştigătoarea va fi selectată în luna iunie de un juriu format din fotografi şi jurnalişti profesionişti precum şi din membri ai Association des Femmes Journalistes. Anunţul final va fi realizat în timpul festivalului Visa pour L’Image din Perpignan (Franţa).

Proiectele participante vor fi judecate după prezentare, calitatea fotografiilor, relevanţa subiectului ales, inspiraţia din spatele poveştii dar şi în baza altor proiecte realizate. Câştigătoarea va participa în cadrul unui proiect cu desfăşurare de-a lungul unui an, urmând a fi prezentat la festivalul din 2011.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesaţi: http://www.canonafjaward.com

Câştigătoarea de anul trecut a fost Justyna Mielnikiewicz (35 ani, Polonia) o femei fotoreporter care lucrează ca freelancer.

Justyna Mielnikiewicz

To Top