Stiri

D-Link a prezentat la Mobile World Congress echipamente 3G si 4G

Expoziția Mobile World Congress 2011 ce a avut loc în Barcelona a reprezentat pentru D-Link prilejul de a propune publicului noua gamă de echipamente 3G şi 4G. D-Link apreciază potențialul 3G și a creat echipamente să le permită utilizatorilor să partajeze conexiunea lor 3G cu alte persoane. Conform previziunilor UMTS Forum (Ianuarie 2011), se preconizează ca un miliard de dispozitive pentru segmentul consumer să fie conectate la Internet mobil până în 2016, iar cererea pentru conectivitate va depăşi creşterea generală de pe piaţa wireless.

„D-Link recunoaşte provocările cu care se confruntă operatorii care trebuie să ofere abonaţilor servicii cu valoare adăugată şi în acelaşi timp să reducă şi costurile operaţionale, să planifice viitoarele echipamente 4G şi să creeze noi oportunităţi de profit”, declară Kevin Wen, Preşedinte D-Link Europe.

„Evoluţia cererii pentru 3G şi 4G necesită o permanentă inovaţie din partea producătorilor pentru ca operatorii şi partenerii să se poată adapta şi răspunde cerinţelor clienţilor. D-Link este poziţionat strategic pentru a oferi soluţii mobile de top, pe măsură ce piaţa se dezvoltă continuu”, concluzionează Kevin Wen.

To Top