Stiri

D-Link va integra soluțiile Qualcomm FSM

D-Link va utiliza chipset-urile Qualcomm Station Modem (FSM) pentru fabricarea unor noi echipamente mai puternice. Aceste noi dispozitive femtocell vor oferi un nivel superior de integrare, combinând într-un singur echipament funcțiuni multiple, modemuri, GPS, procesor de aplicații și vor furniza capacitatea suplimentară solicitată de operatorii de rețea.

„Pe măsură ce utilizăm tot mai mult telefoanele mobile, pentru tot mai multe lucruri, operatorii se confruntă cu creşterea cererii de soluţii pentru a oferi capacitate suplimentară şi acoperire pentru rețelele celulare”, declară Kevin Wen, Președinte D-Link Europe. „Pentru aceștia, D-Link va dezvolta soluții de tip femtocell bazate pe chipseturi Qualcomm Femtocell Station Modem”.

„Noi eram în căutarea unui partener tehnologic care să poată furniza o soluție integrată și performantă care să ajungă rapid pe piață”, continuă Kevin Wen. „Soluția Qualcomm FSM este evident numărul 1 în acest domeniu”.

Noile chipsetu-uri vor contribui la reducerea dimensiunilor pentru echipamentele D-Link dar și la o performanță ridicată.

To Top