Stiri

Dell și Dropbox intră într-un parteneriat strategic

Dell a anunţat un parteneriat strategic cu Dropbox pentru a ajuta clienţii comerciali să răspundă cerinţelor mediului de lucru de astăzi şi aşteptărilor angajaţilor de a accesa uşor informaţii de pe orice dispozitiv, oriunde şi oricând. Pentru a ajuta clienții să valorifice productivitatea angajaţilor, menținând în același timp controlul IT și vizibilitatea datelor, Dell va oferi Dropbox for Business prin departamentul său de vânzări, astfel încât clienții pot oferi angajaților o soluţie enterprise securizată de partajare a fișierelor şi de colaborare, alături de noile produse Dell.

Dell și Dropbox ajută clienții să crească, să prospere și să îşi atingă potențialul, permiţându-le să răspundă cerinţelor noului mediu de lucru şi așteptărilor forței de muncă în schimbare și să valorifice productivitatea angajaţilor, oferind, în același timp, securitate şi administrare necesare pentru un control IT simplificat. Dell oferă acum Dropbox for Business şi Dell Data Protection|Cloud ca parte a portofoliului de soluţii Dell de protecţie a datelor,pentru a permite angajaților să folosească aplicaţia lor preferată de stocare în cloud la locul de muncă şi a sprijini departamentele IT în îndeplinirea celor mai stricte standarde de conformitate și reglementare.

Dell notebook

Peste două sute de milioane de oameni si 4 milioane de companii utilizează Dropbox şi la fiecare 24 ore, 1 miliard de documente sunt încărcate în Dropbox. Dell și Dropbox împărtășesc aceleaşi valori- simplitate, securitate, administrare și creşterea productivităţii angajaţilor. Acestea vor rămâne valori fundamentale ale viitoarelor soluții dezvoltate ca parte a parteneriatului dintre cele două companii.

Dropbox și Dell colaborează strâns pentru a defini viitorul gestionării datelor în cloud pentru companiile de toate dimensiunile. În lunile următoare, Dell şi Dropbox vor anunţa actualizări în cadrul platformelor Dell destinate atât clienţilor consumatori cât şi companiilor.

Dropbox for Business va fi disponibil în regiunea EMEA la sfârșitul anului 2014. Informații suplimentare vor fi furnizate mai aproape de data disponibilităţii.

To Top