Stiri

Depozitul de Calculatoare impreuna cu Microsoft Romania

Depozitul de Calculatoare impreuna cu Microsoft Romania lanseasa la inceputul lunii iunie, prin intermediul lantului national de magazine DC, o prima campanie extraordinara de promovare a unei noutati pe piata romaneasca de software: achizitia de software prin cartele preplatite.

Aceasta initiativa comuna DC Microsoft Romania doreste sa vina in intampinarea intreprinderilor mici si mijlocii si a utilizatorilor de acasa, care vor avea astfel flexibilitatea sa aleaga o modalitate simpla si avantajoasa de a folosi, pe masura ce au nevoie, cele mai utilizate aplicatii software Microsoft.

Intr-o prima etapa, se va putea obtine prin acest nou sistem pachetul Microsoft Office Small Business Edition Romanian 2003, utilizatorii finali putind să folosească acest software pentru o perioadă de trei luni, la expirarea careia va fii necesara rennoirea subscripţiei.

Ca beneficii se pot sublinia creşterea productivităţii prin utilizarea ntregii capacităţi a Microsoft Office Small Business Edition Romanian 2003, obţinerea unui program Office original platind initial o suma minima si avind flexibilitatea reactivarii produsului atunci cnd au nevoie de el.

Daca pana acum decizia de cumparare era dependenta de pret, cu ajutorul acestui nou concept de vanzare se doreste ca tot mai multi utilizatori sa-si permita folosirea unui produs original, ceea ce va conduce la diminuarea pirateriei software.

Posibilitatea de a folosi software original cu o investitie minima initiala si modalitatea de a plati pe masura ce se foloseste produsul, intr-o piata sensibila la pret, constituie o abordare inovativa menita sa faciliteze accesul clientilor la cele mai noi tehnologii Microsoft a declarat Cătălin Diţ, Retail Manager Microsoft Romania.

Ne bucuram sa lansam acest pilot impreuna cu Microsoft Romania. Este o dovada a increderii in reteaua noastra extinsa de retail prin care vom ajunge sa oferim clientilor nostri o cale de a fi in legalitate. Noi stim din magazine ca oamenii vor sa foloseasca software original dar pretul constituia o bariera pentru multi. Sper ca astfel vom avea cat mai multe calculatoare preinstalate cu aplicatii originale, gata de lucru. a declarat Adrian Furnica.

  • Despre Depozitul de calculatoare

    Depozitul de calculatoare este deja o prezenta bine-cunoscuta pe piata, datorita preturilor atractive („de depozit”), gamei variate de produse, precum si datorita posibilitatii de cumparare in rate fara avans cu sprijinul partenerilor nostrii BCR, BRD Finance, Cetelem, etc. Cele 54 de magazine aflate in principalele localitati din tara si Bucuresti sunt o dovada vie a dorintei noastre de a ne deservi cat mai bine clientii pe plan local cat si pe cei ce doresc o abordare electronica a achizitiei de tehnica de calcul in acest sens existand www.dc-shop.ro

  • Despre Microsoft Romania

    Microsoft Romania, filiala a Microsoft Corporation, a fost deschisa in decembrie 1996. Informatii suplimentare: www.microsoft.com/romania

  • Despre Microsoft Office Small Business Edition 2003

    Suita de aplicatii pentru segemtnul intreprinderilor mici si mijlocii si utilizatorii de acasa. Informatii suplimentare: www.microsoft.com/romania/office/default.mspx

  • To Top