Editorial

Difuzoarele cu incinta din sticla

Compania franceza Waterfall Audio a anuntat zilele acestea la Carces, Franta, lansarea celei mai noi game de sateliti audio din sticla SERIO. Acestia sunt ideali pentru aplicatii rezidentiale sau Home Cinema, oferind multiple modalitati de montare si integrare in decor.

Waterfall Audio

SERIO beneficiaza de design-ul din sticla tipic pentru Waterfall Audio, dar si de o inovatie tehnologica veritabila care asigura o performanta mare a sunetului. In plus fata de design-ul industrial contemporan, Waterfall a incorporat tehnologia brevetata Heatstream, care cupleaza difuzorul bass/ midrange Atohm la carcasa din aluminiu a satelitilor SERIO, pentru cresterea rezistentei si a puterii furnizate.

serio Waterfall Audioserio Waterfall Audio

Pentru obtinerea unor sisteme home cinema 2.1 sau 5.1, Waterfall recomanda asocierea cu subwoofer-ul High Force HF1, care este optimizat pentru a fi utilizat cu gama SERIO.

Acesti sateliti se pot monta pe perete sau pot fi insotiti de standuri inalte de podea, respectiv standuri de masa. Sunt prevazuti cu masti pentru difuzoare in 3 variante, negre, albe sau argintii, iar optional mai pot fi alese masti tip ‘fashion’ portocalii sau verzi.
De asemenea, tot optional, sunt disponibile standuri din sticla sau din metal in 3 culori diferite.
Satelitii SERIO asigura o putere de varf de pana la 150W cu amplificare recomandata de 30 pana la 80W, masoara 125 x 125 mm si cantaresc numai 1 kg.

To Top