Stiri

ELKOTech anunță disponibilitatea celui mai nou emulator de gaming pentru Playstation și console Xbox

ELKOTech Romania disponibilitatea PHANTOM-STM UC410, un emulator avansat de gaming, alimentat prin USB, pentru Playstation și console Xbox (precum PS3, Xbox 360 și Xbox One), de la ATEN.

PHANTOM-STM este primul dintr-o serie de produse noi ce urmează să fie lansate de ATEN pentru aplicații mobile, gaming și home entertainment. Creat special pentru gameri, PHANTOM-S oferă o viteză excelentă și o precizie maximă pentru jocurile First-Person Shooter (FPS), precum Call of Duty, Halo sau Battlefield.

PHANTOM-S permite perifericelor standard de tip tastatură, mouse, să imite funcționalitatea consolelor PS3 și XBOX 360, oferindu-le gamerilor și pasionaților posibilitatea de a juca jocuri FPS (First-Person Shooter) cu o viteză și o precizie sporite.

Integrând tehnologia ATEN de conversie a semnalului, PHANTOM-S oferă posibilitatea de instalare “plug-and-play”. Gamerii își pot personaliza configurațiile tastaturii și a mouse-ului, transformându-le astfel în controllere convenționale pentru jocuri. Astfel, tastatura și mouse-ul preiau funcțiile principale din timpul jocului, cât și alte funcții suportate de console.

PHANTOM-S oferă suport pentru funcții precum detecția dinamică în timp real pentru DPI (dots per inch) și a ratei de polling pentru USB, pentru a asigura o experiență de gaming similară cu cea de pe PC, fără compromisuri la capitolul performanță.

PHANTOM-STM UC410

PHANTOM-STM UC410

În plus, pe lângă configurațiile pentru mouse și tastatură cu fir și wireless, PHANTOM-S, prin modul său unic „play mode”, oferă suport și pentru tastaturile de laptop, pentru gaming direct pe PS3, Xbox 360 și Xbox One, cu acces comod la comenzile din jocuri și un plus de performanță. Folosind macro-uri, jucătorii pot configura o singură tastă pentru a executa funcțiile mai multor combinații de butoane. Pentru a ține pasul cu noua generație de console de gaming, precum Xbox One, ATEN oferă actualizări constante ale software-ului și firmware-ului pentru PHANTOM-S și, implicit, adaugă noi funcții periodic.

To Top