Stiri

eReader romanesc

Firmele românești au început să exploateze potențialul pieței regionale și să colaboreze cu diverși producători asiatici pentru dezvoltarea unor echipamente sub marcă proprie. Evolio a lansat EVOBOOK, primul eReader romanesc cu tehnologie e-ink. Modelul este înzestrat cu un ecran de 6 inci (600×800 pixeli, 16 nuanțe de gri) și nu are o sursă de iluminare proprie, fapt care face lectura mai plăcută.

Dispozitivul (18 cm înălțime, 13 cm lățime) este ideal ca minibiliotecă personală întrucât este compact, cântărește 228 g și are o grosime de numai 9 mm, însă poate stoca în memoria internă de 2GB până la 4000 de cărți. Memoria este extensibilă la 10 GB prin folosirea unui card SD. Chiar și în aceste condiții e-readerul Evolio are o autonomie impresionantă: cu o singură încărcare poți folosi EVOBOOK pentru a citi până la 10.000 de pagini, timp de circa 15 zile.

Spre deosebire de alte e-book readere care presupun formate proprietare și o legătură comercială strictă între site-ul de conținut și hardware-ul respectiv, EVOBOOK citește toată gama de formate curente (.PDF, .CHM, .EPUB, .TXT, .HTM, .HTML, .RTF, .PDB, .DJVU, .IW, .IW4, .FB2, .OEB, .PRC, .MOBI, .TCR, .OPF).Evolio Evobook

Cele mai populare

Mergi la început