Stiri

F64 organizează Black Friday Pro

emag black friday stoc epuizat
Black Friday

Campaniile de reduceri sub denumirea de „Black Friday” au atras publicul prin reducerile substanțiale și chilipirurile oferite. Din păcate, această adevărată sărbătoare a cumpărăturilor a fost „distrusă” de abordările magazinelor online care măresc artificial prețurile în săptămânile premergătoare pentru a ale aduce la o valoare normală de „Black Friday”. Nu de puține ori prețul redus pe care îl găsiți pe Domo sau pe Emag este de fapt cu 10-20% mai mare decât cel practicat de magazinele mai puțin cunoscute.
F64 anunță campania Black Friday Pro dedicată acelor fotografi care doresc să treacă la următorul nivel al domeniului sau să își completeze gama de echipamente foto-video profesionale. Black Friday Pro este la a doua ediție, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes în rândul fotografilor profesioniști.

Campania Black Friday Pro se va desfășura la F64 în perioada 24-26 octombrie, iar categoriile de echipamente incluse în aceasta sunt aparatele foto-video full frame, obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase. Alături de acestea, F64 va pune la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să-și completeze trusa de profesionist. Reducerile ajung până la 13.000 de lei sau până la 50% din prețul unui produs.
Partenerii F64 pentru campania Black Friday Pro sunt Sony, Canon, Nikon, Tamron, Sigma, SanDisk și Elinkrom.

emag black friday stoc epuizat

Black Friday

To Top