Stiri

Football Manager 2013 pentru PC și Mac

Football Manager 2013

Noul joc Football Manager 2013 pentru PC și Mac, distribuit în România de către SKIN, va fi lansat în data de 2 noiembrie. Football Manager 2013 îți permite să preiei controlul asupra oricărui club din mai mult de 50 de națiuni din întrega lume, și include toate ligile de top din Europa, precum și o bază de date cu peste 500.000 de jucători și personal din întreaga lume.

În fiecare an, Football Manager aduce sute de noutăți minore și majore, care deja au transformat jocul într-un imens simulator de management, cu toate laturile acestei activități, de la cele imediat evidente până la cele mai mici detalii din activitatea unui tehnician. În variantele anterioare, uneori complexitatea jocului putea deveni un inconvenient pentru jucătorii care nu își puteau dedica multe săptămâni unei cariere în FM. Prin urmare, pot spune că noul mod de joc FM Classic este o mutare câștigătoare din partea Sports Interactive, pentru că astfel atrage și publicul pasionat de acest tip de joc, dar care își dorește să joace un sezon de FM într-un orizont de timp rezonabil.

Din punctul de vedere al comunităţii FMRo.ro, Football Manager 2013 se anunţă a fi o reuşită, prin prisma informaţiilor existente în acest moment şi a preview-urilor video oferite cu generozitate de către SI Games pe canalul oficial Youtube al companiei. Cu toţii aşteptăm noua variantă, deoarece FM13 se anunță a fi cel mai bun joc din serie.”

 Football Manager 2013

To Top