Stiri

Full-frame Sony în dimensiuni compacte

Sony A7R
Sony A7R

Noua camera foto Sony α7 oferă avantajele unui senzor full-frame de 35 mm și ale obiectivelor interschimbabile într-un corp compact. Împreună cu noul model α7R, camera α7 combină portabilitatea cu toate avantajele unui senzor full-frame, oferind imagini cu zgomot redus, o rază dinamică mai mare, o profunzime a câmpului ce permite efecte dramatice precum bokeh, dar și compatibilitate cu noua gamă de obiective full-frame interschimbabile.

Noua camera foto α7 construită din aliaj de magneziu are un design gândit special pentru o așezare confortabilă în palma utilizatorului. Butoanele frontale și cele plasate pe spate, impreună cu selectorul pentru controlul expunerii oferă posibilitatea unor ajustări intuitive în timpul încadrării fotografiilor atât prin vizorul XGA OLED Tru-Finder, cât și pe ecranul LCD rabatabil de tip 3.0.

Sony A7R

Sony A7R

Împreună cu procesorul de imagine BIONZ X, senzorul full-frame permite utilizatorilor de α7 să realizeze înregistrări video FULL HD. Zoom-ul Clear Image este îmbunătățit pentru înregistrarea video la rezoluție maximă, chiar și în plan detaliu. Modelul dispune și de opțiuni de reglare și afișare a nivelului de sunet, dar și o ieșire HDMI, pentru afișare pe ecrane externe sau pe alte dispozitive. Autofocusul cu detecția fazei în 117 puncte deplasează ușor lentilele, astfel încât să aducă subiectul în focus, în timp ce detecția contrastului (25 de puncte) rafinează rapid focusul.

Modulul Wi-Fi și tehnologia NFC permit conexiunea facilă printr-o singură atingere cu modele cu sistem de operare Android, compatibile cu NFC.
Noua cameră foto digitală compactă Sony α7 cu obiective full-frame va fi disponibilă începând cu jumătatea lunii noiembrie.

To Top