Stiri

HomeFree Duet comptatibil cu sistemele Mac

AVerMedia anunta astazi compatibilitatea dintre HomeFree Duet si sistemele de operare Mac. Dispozitivul transmite semnalul TV digital în rețea și le permite utilizatorilor să urmărească programele TV pe iPad, Mac sau PC prin intermediul unei conexiuni wireless. Utilizatorii nu trebuie decât să amplaseze dispozitivul HomeFree Duet în zona cu cea mai bună recepție a semnalului TV și apoi să îl conecteze la un router wireless pentru a beneficia de confortabila experiență a recepției TV fără cabluri pe iPad, Mac sau PC. Aplicația software de redare TV pentru iPad și Mac, HomeFree Player, este acum disponibilă pe App Store fără niciun cost.

HomeFree Duet este echipat cu două tunere DVB-T, făcînd posibil ca doi utilizatori să urmăreasca simultan programe HDTV diferite. Dispozitivul transmite în timp real semnalul TV prin intermediul rețelei de acasă, rezolvând astfel problema cablurilor și a recepției TV.

Pentru a afla mai multe despre HomeFree Duet, vizitați pagina dedicată de pe site-ul oficial AVerMedia: http://www.avermedia.com/ro/Product/ProductDetail.aspx?Id=524

To Top