Stiri

HP FutureSmart te tine la zi cu firmware-ul

HP LaserJet Enterprise M4555 MFP

În trecut, firmware-ul pentru imprimante era proiectat specific pentru anumite modele de echipamente, ceea ce făcea ca modernizarea flotelor de imprimante să fie un proces complicat şi îndelungat. HP FutureSmart însă poate adapta orice update viitor, permiţându-le astfel clienţilor să îşi reducă investiţiile, costurile operaţionale şi nevoia de a achiziţiona echipamente noi.

Astfel, noua tehnologie HP ajută toate companiile să se pregătească pentru viitor:
• Protejează flota de imprimante astfel încât aceasta să funcţioneze şi să le fie utilă angajaţilor o perioadă cât mai lungă de timp
• Unifică toate update-urile funcţionale aduse diferitelor echipamente
• Reduce costurile de suport pentru clienţi
• Minimizează costurile de întreţinere a echipamentelor
• Simplifică administrarea proceselor de lucru
• Maximizează profitabilitatea infrastructurii de imprimare existente
• Îmbunătăţeşte caracteristicile de conectivitate şi securitate

Aceste beneficii sunt posibile cu ajutorul combinaţiei dintre HP FutureSmart şi OXP sau Open eXtensibility Platform. Aceasta din urmă este o aplicaţie de servicii web care le permite utilizatorilor să verifice statusul şi caracteristicile unui echipament prin standarde web deschise, ajutând astfel companiile să economisească mai mult.

În acelaşi timp, interfaţa HP FutureSmart înseamnă că un utilizator care învaţă să folosească o funcţie pe o imprimantă va şti să folosească această funcţie pe orice altă imprimantă din reţea. În plus, utilizatorii se bucură şi de o serie de caracteristici noi. Spre exemplu, cu ajutorul funcţiei Image Preview, utilizatorii pot să editeze documentele scanate înainte de a le trimite, ceea ce nu doar că îi ajută să îşi termine mai repede treaba, ci şi reduce semnificativ posibilitatea apariţiei unor erori.

HP LaserJet Enterprise M4555 MFP

To Top