Stiri

HP prezintă o nouă serie de calculatoare

HP ENVY Rove20
HP ENVY Rove20

HP a prezentat un noul calculator All-in-One cu baterie inclusă. HP ENVY Rove20 poate trece cu ușurință de la poziția verticală la una complet orizontală pentru a oferi o experiență de divertisment completă.Cu ajutorul tehnologiei avansate multi-touch, mai mulți utilizatori pot interacționa pe mai multe jocuri şi aplicaţii în același timp. Jocurile cu mai mulți jucători precum Electronic Arts’ Monopoly, Fingertapps JigsWar Puzzle, Fingertapps Instrumente Muzicale, and Nsquared makewords pot fi jucate cu ușurință când PC-ul este așezat în poziție orizontală.

HP ENVY Rove20

HP ENVY Rove20

Pe lângă partajarea de jocuri, rudele și prietenii se pot bucura de conținut multimedia pe panoul de tip LED IPS de 20 de inch cu o rezoluție de 1600 x 900 pixeli, care permite unghiuri largi de vizualizare, culori bogate și grafică precisă, în timp ce boxele incluse Beats Audio oferă un sunet clar și fidel. Funcționând pe procesoare Intel Core de a patra generație, grafică Intel HD și 10 puncte de contact, HP ENVY Rove20 oferă capacitate pentru sarcini de productivitate și o experiență captivantă de divertisment cu ajutorul interacțiunii tactile.

Prețuri și disponibilitate pentru noile calculatoare HP

  • HP ENVY Rove20 va fi disponibil din luna iulie, prețul va fi stabilit ulterior.
  • HP Pavilion 20 TouchSmart All-in-One PC este disponibil în Statele Unite începând cu 26 iunie, cu un preț de pornire de 619,99 de dolari.
  • HP Pavilion 23 TouchSmart All-in-One PC este disponibil în Statele Unite începând cu 5 iunie, preț de pornire – 749,99 dolari.
  • HP Pavilion 11 TouchSmart Notebook este disponibil în Statele Unite începând cu 26 iunie, preț de pornire – 399 dolari.
  • HP Pavilion 14 TouchSmart Sleekbook este disponibil în Statele Unite începând cu 26 iunie, preț de pornire – 479,99 dolari.
  • HP ENVY 4500 e-All-in-One este disponibil în Statele Unite începând cu 17 iunie, preț de pornire – 99 de dolari.
  • HP ENVY 5530 e-All-in-One va fi disponibil în Statele Unite începând cu 1 iulie, preț de pornire – 129 dolari.
To Top