Stiri

HP spune că are soluții pentru centrele de date

HP ProLiant SL4500
HP ProLiant SL4500

După rezultatele financiare dezastruoase și după seria de decizii de management total neinspirate, HP ține să ne amintească de Black Friday serverele contează foarte mult pentru bunul mers al afacerii. Noi le-am spune celor de la HP că oamenii sunt cei mai importanți iar dacă nu ne cred să privească către managerii din vârful companiei.

Noua serie de servere HP ProLiant SL4500 este unica soluție concepută special pentru mediile cu volume mari de date. Aceasta asigură un maxim de performanță, productivitate și eficiență a costurilor printr-o soluție ultradensă, în conformitate cu necesitățile acestor încărcări de lucru. Noul server este construit pe baza Infrastructurii Convergente de la HP și asigură un model foarte eficient care consumă cu până la 50% mai puțin spațiu și 61% mai puțină energie, necesită costuri cu până la 31% mai mici și folosește cu 63% mai puține cabluri.( după calculele lor)

HP ProLiant SL4500

HP ProLiant SL4500

Ofertele actuale de servere nu pot soluționa nevoia continuă de echipamente de stocare și servere pentru volumele de date, ceea ce îi obligă pe liderii din IT să achiziționeze spațiu de date suplimentar și costisitor în centrele de date. Insă noua serie de servere HP ProLiant SL4500 rezolvă această problemă, livrând o densitate de stocare unică în industrie, de până la 240 terabiți (TB) pe un singur șasiu pentru unitatea rack de 4,3 inci sau 2,16 petabiți (PB) prin 9 servere într-o unitate rack standard cu 42 de unități.

Serverul HP ProLiant SL270s Gen8 oferă o densitate maximizată a procesorului, putând susține până la opt coprocesoare Intel Xeon Phi sau opt unități grafice de procesare (GPU) per server. Serverele HP ProLiant SL270s și SL250s Gen8 susțin cele mai recente unități grafice de procesare NVIDIA Kepler și coprocesoarele Intel Xeon Phi recent lansate, permițând clienților să selecteze cel mai bun accelerator sau coprocesor pentru încărcările lor de lucru specifice.

To Top