Stiri

Huawei a lansat telefonul Mate 9

Huawei Mate 9

Noul Huawei Mate 9 reprezintă combinația între un sistem hardware de top și un sistem software avansat, care lucrează în tandem pentru ca utilizatorii să fie cu un pas înainte.

Specificațiile tehnice includ:

  • Procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor de smartphone din lume;
  • Interfață EMUI 5.0, o interfață intuitivă care oferă o experiență fără cusur utilizatorului;
  • Tehnologia revoluționară SuperCharge, care asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute;
  • A doua generație a sistemului dual-camera realizat în colaborare cu Leica Camera, care integrează un senzor RGB de 12MP și un senzor monocrom de 20MP și tehnologia Hybrid Zoom.
  • Kirin 960 este primul procesor din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Procesorul oferă cea mai bună performanță multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducând în același timp consumul de energie cu 15%. GPU-ul se mândrește cu o îmbunătățire a performanței cu 180% și o îmbunătățire de 40% a gestionării eficiente a resurselor, în comparație cu predecesorul său. Kirin 960 profită, deasemenea, de avantajele oferite de renumita grafică Vulkan, standard pentru versiunea Android 7.0, obținând astfel o creștere a performanțelor grafice cu până la 400%.

    Ca urmare a succesului avut de modelul Huawei P9, Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual – camera, proiectat în colaboare cu brand-ul Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

    Huawei Mate 9

    Huawei Mate 9

    Senzorul RGB captează întocmai culorile vii din imagini, cu renumita opțiune “Leica Look”, în timp ce senzorul monocrom captează detaliile complexe. Atunci când stabilizarea optică a imaginii (OIS) este combinată cu primul sistem dual – camera din industrie ce integrează tehnologia de dispersie a pixelului, rezultatele sunt incredibile: Mate 9 are o capacitate superioară de a surprinde imagini expresive în medii întunecate sau în condiții cu o iluminare scăzută.
    Kirin 960 este proiectat special pentru a susține a doua generație a sistemului dual-camera cu tehnologia Hybrid Zoom. Hybrid Auto-focus 4-1 integrează caracteristici de focalizare pe bază de laser, focalizare pe baza adâncimii și focalizare pe bază de contrast.

    Odată cu introducerea interfeței EMUI 5.0, Huawei Mate 9 reimaginează sistemul de operare Android nativ, folosind Linux, pentru a îmbunătăți experiența de utilizare, estetica și funcționalitatea. Cu EMUI 5.0, Mate 9 devine mai inteligent și mai eficient în timp, prin înțelegerea modelelor de comportament ale consumatorilor, și se asigură că aplicațiile prioritare pentru utilizator se bucură de o gestionare preferențială a resurselor telefonului. Acest lucru garantează o experiență mai bună: EMUI 5.0 încetinește eroziunea la nivel de performanță pe care toate smartphone-urile o întâlnesc.

    EMUI 5.0 introduce un nou design intuitiv al interfeței. Mai mult de 50% din funcții sau aplicații pot fi acum accesate cu 2 click-uri, în timp ce peste 90% se pot accesa cu 3 click-uri.

    Prețuri și disponibilitate

    Huawei Mate 9 va fi disponibil în variantele de culoare Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold, Mocha Brown și Ceramic White;
    Huawei Mate 9 va fi disponibil în China, Germania, Franța, Italia, Japonia, Kuwait, Malaezia, Polonia, Arabia Saudită, Spania, Thailanda și Emiratele Arabe Unite, urmate de alte țări în perioada următoare.
    Huawei Mate 9 va disponibil în varianta cu memorie RAM de 4 GB și 64 GB memorie internă, având un preț de 699€.
    Huawei Mate 9 Porsche Design va fi disponibil în varianta cu memorie RAM de 6 GB și 256 GB memorie internă, având un preț de 1395€.

    To Top