Stiri

Huawei lansează noul WATCH FIT 2

HUAWEI WATCH FIT 2
HUAWEI WATCH FIT 2

Huawei a lansat noul ceas WATCH FIT 2, cel mai recent model al seriei WATCH FIT. Smartwatch-ul dispune de un ecran dreptunghiular rotunjit de 1,74 inchi. Ecranul de 1,74 inchi este cu 18,6% mai mare decât la versiunea anterioară, cu o rezoluție de 336 x 480 pixeli, oferind astfel culori vii și detalii ușor de observat dintr-o privire. Datorită noului design al meniului de aplicații, care este sub formă de tablă de șah, ceasul oferă o experiență mai interactivă și mai intuitivă. Spre deosebire de modelele anterioare, HUAWEI WATCH FIT 2 vine cu un difuzor ce permite utilizatorilor să accepte apeluri prin Bluetooth, fără a fi nevoie să ridice smartphone-ul.

Fiecare ediție a ceasului HUAWEI WATCH FIT 2 vine cu o selecție unică de culori. HUAWEI WATCH FIT Active Edition continuă design-ul generației anterioare în variantele Sakura Pink și Midnight Black. Utilizatorii pot alege curelele din silicon moale și confortabil, pielea sau brățara milaneză, într-o gamă variată de culori și stiluri. Curelele se scot rapid și ușor, printr-o apăsare, astfel încât utilizatorii să le poată potrivi cu ținuta.

HUAWEI WATCH FIT 2 oferă și aplicația HUAWEI Health pentru gestionarea ușoară a exercițiilor fizice și monitorizarea sănătății. Utilizatorii pot folosi Healthy Living Management pentru a crea un plan de wellness, ce include pașii zilnici, aportul de apă, antrenamentele și multe altele, de care aplicația va aminti în fiecare zi, oferind feedback pozitiv pentru ca utilizatorii să fie motivați să mențină un stil de viață sănătos. Există chiar și un memento de ridicare în picioare cu sunet și animație, care îi ajută pe utilizatori să-și amintească să rămână activi pe tot parcursul zilei.

HUAWEI WATCH FIT 2 este dotat cu funcții inteligente, concepute special pentru ca utilizatorii să se antreneze oricând și oriunde, incluzând 97 de moduri de antrenament, de la alergare și ciclism, la antrenament cu greutăți, dans, jocuri cu mingea, sporturi de iarnă și multe altele. Există și un antrenor de fitness animat integrat pentru 7 programe selectate, care oferă instrucțiuni audio și demonstrații ușor de urmărit, inclusiv în ceea ce privește încălzirea și liniștirea de după exerciții, ajutând astfel utilizatorii să integreze antrenamentele în viața lor și să-și urmărească progresul.

Ceasul este disponibil începând cu prețul recomandat de 749 de lei, iar Huawei a pregătit un voucher de achiziție, în valoare de 100 de lei, valabil până la finalul lunii iunie, special pentru pasionații de tehnologie.

To Top