Stiri

HUAWEI a lansat WATCH GT 3 Pro

HUAWEI WATCH GT 3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Huawei lansează cel mai recent model de smartwatch ca parte din seria GT și anume: HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Disponibil în două variante, titan și ceramică, dispozitivul se remarcă prin combinația dintre design și performață. Ceasul vine cu o nouă interfață, materiale premium, un ecran mare ultra-clar, baterie puternică cu o autonomie de până la 14 zile și încărcare rapidă wireless.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro introduce pentru prima dată analiza EKG pe dispozitivele portabile Huawei. Datorită tehnologiei TruSeen 5.0+ de monitorizare a datelor, ceasul facilitează măsurarea precisă a sănătății inimii, precum și monitorizarea oxigenului din sânge. Alergătorii, indiferent de nivelul de performanță, se pot bucura acum și de planul de alergare inteligent și poziționarea GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă, pentru o localizare geografică mai precisă.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro moștenește performața seriei GT

Seria HUAWEI WATCH GT este inspirată din industria auto, purtând numele vehicului de lux „Grand Tourer” sau „Gran Turismo”. Primul dispozitiv din serie a fost lansat în 2018, evenimentul reprezentând un moment de referință pe piața smartwatch-urilor HUAWEI. Noua generație vine cu două modele: HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition și

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition are un design premium și este echipat cu un ecran color AMOLED de 1,43 inchi. Ecranul mai mare, cu rezoluție HD 466 x 466, oferă și mai multă claritate decât versiunile anterioare, astfel încât toate datele pot fi citite imediat.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition dispune o coroană rotativă 3D tactilă, în stilul unui ceas tradițional. Aceasta îi permite utilizatorului să facă zoom in și zoom out, să treacă de la o interfață la alta sau să ajusteze setările, totul printr-o simplă rotație.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro moștenește durata de viață ultra-lungă a bateriei din seria GT, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition oferind în mod obișnuit 14 zile de autonomie a bateriei (sau 8 zile în scenarii de utilizare intensă), în timp ce HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition oferă o autonomie de 7 zile (sau 4 zile cu utilizare intensă). Atât încărcarea wireless, cât și viteza de încărcare cu 30% mai mare în comparație cu WATCH GT 2 Pro oferă rapiditate și ușurință la încărcare atunci când utilizatorii sunt în mișcare.

Una dintre funcțiile principale ale unui smartwatch este monitorizarea sănătății, iar HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu noutăți în această privință, luând în considerare precizia mai mare ca oricând, iar funcția electrocardiogramă (EKG) este una dintre ele. HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu o serie întreagă de alte funcții privind sănătatea, pentru monitorizarea stării generale de bine. Odată cu actualizarea HUAWEI TruSeenTM 5.0+, dispozitivul este capabil să monitorizeze non-stop ritmul cardiac al utilizatorului cu o acuratețe sporită. Datorită HUAWEI TruSleep 2.0, seria Watch GT 3 poate monitoriza etapele somnului, ritmul cardiac în timp real, respirația în somn, și poate evalua calitatea somnului fără a perturba somnul utilizatorului.

Una dintre cele mai interesante funcții noi ale seriei HUAWEI WATCH GT 3 Pro este rezistența la apă. După 200 de runde de testare a presiunii apei, ceasul atinge o performanță revoluționară, reușind să suporte scufundări în apnee de până la 30 de metri adâncime.

HUAWEI Watch GT 3 Pro poate funcționa și independent, dar în majoritatea cazurilor va fi asociat cu un smartphone. Smartwatch-urile pot fi sincronizate cu ușurință cu orice smartphone, indiferent dacă dispozitivul rulează pe Android sau iOS.

Preț și disponibilitate

Cu ocazia lansării celui mai nou model de ceas, Huawei a pregătit o campanie cu premii zilnice din gama wearable și audio, dar și bundle-uri special create pentru cei care achiziționează noul produs.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei, va fi disponibil pentru precomandă începând cu data de 18 mai, la prețul recomandat de 2199 lei pentru modelul Silver, brățara de piele și la prețul de 2699 lei pentru modelul Shallow Gold, brățara din ceramică.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbați, va fi disponibil la prețul recomandat de 1899 lei pentru modelul Classic Edition, brățara de piele / Active Editon, brățara de silicon și la prețul recomandat de 2399 lei pentru modelul Elite Edition, brățara din titan.

WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition va fi disponibil și sub formă de bundle alături de căștile FreeBuds Lipstick, iar Titanium Edition face echipă cu FreeBuds 4. Pachetele de tip bundle sunt disponibile în perioada 18-31 mai 2022.

To Top