Stiri

Huawei introduce conceptul de super dispozitiv pentru smart office

Huawei MateBook 14
Huawei MateBook 14

Huawei introduce conceptul de super dispozitiv pentru smart office, o nouă soluție care îmbunătățește conectivitatea și colaborarea dintre dispozitivele Huawei acceptate. Această funcție bazată pe software este în acord cu strategia Huawei Seamless AI Life, proiectată în cinci scenarii majore – sănătate și fitness, călătorii, smart office, divertisment și smart home. Soluția a fost prezentată în cadrul evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona.

Pe măsură ce consumatorii dețin din ce în ce mai multe dispozitive inteligente, li se întâmplă adesea să utilizeze două ecosisteme diferite și fragmentate, cum ar fi laptopuri pentru muncă și smartphone-uri pentru divertisment. Fără un dispozitiv unic care să satisfacă pe deplin toate nevoile zilnice ale unui utilizator, capacitatea dispozitivelor de a-și valorifica punctele forte și de a crea o experiență unificată a devenit mai importantă ca niciodată.

Asocierea super dispozitivului este inițiată printr-un clic pe iconița Control Panel din colțul din dreapta jos al ecranului computerului și tragerea iconițelor dispozitivelor din apropiere spre cea a PC-ului. Cu super dispozitivul de la Huawei, capabilitățile unice ale fiecărui dispozitiv pot fi modularizate și accesate de către alte dispozitive din grup, permițându-le acestora să profite pe deplin unele de punctele forte ale celorlalte. Super dispozitivul transformă PC-ul într-un nucleu de productivitate prin crearea unei experiențe digitale unice și complete, care permite un flux de lucru concentrat și eficient pentru utilizatorul care este acum capabil să proceseze sarcinile cu ușurință pe mai multe dispozitive.

Cu funcția de asociere pop-up, computerul Huawei se poate conecta rapid și ușor la căștile wireless, boxele, mouse-ul și tastatura Bluetooth Huawei, precum și la imprimantă, îmbunătățind în mod holistic experiența de smart office.

Odată conectat, smartphone-ul va fi disponibil ca unitate externă a computerului. Acest lucru le permite utilizatorilor să acceseze fișierele smartphone-ului ca în cazul oricărui alt dispozitiv de stocare extern, utilizând interfața sistemului de fișiere de pe PC cu care sunt familiarizați.
Pe ecranul PC-ului va fi afișată și interfața smartphone-ului, iar cu Multi-Screen Collaboration pot fi deschise direct pe PC până la trei aplicații mobile pentru multi-tasking. În plus, utilizatorii pot accesa cu ușurință materialele salvate pe telefon prin intermediul computerului, prin drag and drop. Fișierele de pe smartphone pot fi editate cu HUAWEI MateBook, unde toate modificările sunt salvate automat pe telefon și gata pentru a fi partajate.

Preț și disponibilitate pentru laptopurile Huawei

Familia de laptopuri HUAWEI MateBook are parte în această perioadă de oferte deosebite, atât în magazinul online Huawei, cât și în rețelele de retail partenere. Cei ce își doresc un dispozitiv super performant, pot achiziționa MateBook X Pro, în varianta Emerald Green împreună cu pachet gratuit ce include ghiozdan, mouse și ceas inteligent Watch GT 2 Pro la prețul de 7.799 lei. De asemenea, și modelul MateBook D14 Windows 10 Home, Intel Core i5, 8GB+512GB, Mystic Silver poate fi achiziționat individual la prețul promoțional de 2.799 lei. Această ofertă include și accesorii gratuite, respectiv un mouse Bluetooth 2 Olive Green sau Pink și un ghiozdan pentru laptop Swift.

Laptopul MateBook D15 cu i5 de generație a 11-a, Windows 11 Home, 8GB+512GB, Mystic Silver poate fi achiziționat individual la prețul de 3.299 lei. La orice Laptop, clienții pot opta pentru pachete suplimentare cu Mouse GT black la 299 lei în plus, FreeBuds 4 la 249 lei în plus sau router WS5200 la 49 lei în plus.
Cele două laptopuri din seria MateBook 14s, pot fi achiziționate la prețul de 5.999 lei în varianta Space Gray și respectiv 6.499 lei în varianta Spruce Green, ambele vin cu pachet gratuit: mouse, rucsac și ceas smartwatch WATCH GT 2.

De asemenea, clienții pot beneficia de oferte de preț speciale în rețeaua de parteneri HUAWEI, în limita stocurilor și a promoțiilor disponibile: MateBook D15 Intel Core i3 la prețul promoțional de 2299 lei, MateBook D14 la prețul promoțional de 2.799 lei, MateBook X la prețul promoțional de 3.499 lei.

To Top