Stiri

Huawei lansează primul ceas profesional pentru pasionații de sport

HUAWEI WATCH GT Runner
HUAWEI WATCH GT Runner

Huawei a anunțat lansarea primului său ceas profesional de alergare, HUAWEI WATCH GT Runner. Noul smartwatch Huawei îmbină tot ce e mai bun din seria GT și oferă noi funcții pentru a satisface nevoile alergătorilor, la toate nivelurile de antrenament. Prin înregistrarea datelor de mediu și sănătate, HUAWEI WATCH GT Runner poate formula un plan de antrenament științific și eficient, oferindu-le utilizatorilor o experiență de fitness completă. Ceasul poate fi achiziționat din rețelele magazinelor de retail partenerela prețul recomandat de vânzare de 1299 lei, împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i.

HUAWEI WATCH GT Runner dispune de noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeen 5.0+, oferind o monitorizare precisă și dinamică a ritmului cardiac și nivelului de SpO2, la fiecare pas al alergătorului.

Huawei a dezvoltat Programul individual de antrenament științific periodic pe baza datelor analitice profesionale furnizate de HUAWEI TruSport privind condiția fizică. În funcție de datele fizice, istoricul de alergare și obiectivele de antrenament, utilizatorii pot personaliza planurile de alergare în aplicația HUAWEI Health. HUAWEI WATCH GT Runner înregistrează și analizează datele de antrenament ale utilizatorului și identifică în mod inteligent perioadele de bază, de ridicare, de consolidare și de reducere, în funcție de nivelul abilităților atletice și obiectivele utilizatorului, apoi ajustează intensitatea antrenamentului și crește treptat volumul de antrenament pentru a îmbunătăți capacitatea de alergare.

HUAWEI WATCH GT Runner oferă performanțe excelente într-un corp de ceas mic și dispune de cinci sisteme majore de satelit: GPS + Beidou + GLONASS + Galileo + QZSS. Design-ul inovator îmbunătățește performanța antenei GPS cu 135% în comparație cu estetica tradițională, soluționând problemele ce țin de precizia poziționării.

To Top