Stiri

Huawei oferă studenților români cursuri de specializare în China

Huawei Ascend D quad
Huawei Ascend D quad

Huawei continuă sprijinul acordat studenților români prin programe educaționale, realizate în parteneriat cu Guvernul României. Huawei va trimite la specializare în China și anul acesta, începând cu data de 26 august, zece studenți de la universități tehnice din București, Iași, Craiova și Cluj-Napoca, în cadrul programului “Telecom Seeds for the Future 2016”.

Vlad Doicaru, Director Enterprise Huawei România: “Huawei continuă programul Telecom Seeds for the Future, ca urmare a angajamentului pe termen lung pe care l-a făcut pentru sprijinirea studenților români. Scopul companiei este acela de a pune la dispoziția lor cele mai recente soluții de tehnologie. Totodată, dorim să le oferim studenților care merg în China o experiență multiculturală. Această experiență va cuprinde și posibilitatea de a testa un mediu de lucru real, în mijlocul unei echipe internaționale, departe de casă.”

Pe durata programului, studenții români beneficiază de cursuri de limbă și cultură chineză, alături de cursurile de formare profesională. Studenții vor vizita sediul central Huawei Technologies din Shenzen și vor avea acces la cele mai noi tehnologii. De asemenea, vor avea ocazia de a vizita și câteva orașe din China, beneficiind de o experiență multiculturală.
Principalul obiectiv al acestui program îl reprezintă vizita la sediul central al Huawei din Shenzhen. Aici, tinerii vor beneficia de sfaturile și consultanța specialiștilor Huawei și vor avea acces la tehnologie de ultimă generație.

Cei zece studenți români care participă la acest program sunt Adina-Cristina Moc, Marian Leica, Cristian Gabriel Bucuroiu, Raoul Alin Jurubiță și Andrei Haiducu de la Universitatea Politehnica din București, Robert Văcăruși de la Școala Națională de Științe Politice din București, Adrian Tăut de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Andra Irina Vasile de la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității Craiova, Narcisa Nicoleta Adiaconiței și Theodor Adrian Ivan din cadrul Universității Tehnice din Iași.

Toți cei zece studenți au efectuat un stagiu de practică în cadrul Huawei România, fiind aleși în urma rezultatelor bune pe care le-au înregistrat pe parcursul desfășurării proiectelor interne din companie.

Huawei Ascend D quad

Huawei Ascend D quad

To Top