Jocuri

inFamous 2 pentru PlayStation 3

Unul dintre cele mai anticipate jocuri ale acestui an este gata pentru consola PlayStation 3.
Creat de către Sucker Punch Productions, inFamous 2 oferă o experienţă de super erou pe care utilizatorul va trebui să o trăiască la intensitate pentru a trece la un nivel superior. Regăseşte-te în rolul lui Cole MacGrath, care a părăsit Empire City doar pentru a se trezi în New Marais, un oraş violent şi fărădelegi. Misiunea lui este de a învinge personajul The Beast, o forţă malefică, născută din focurile iadului pentru a distruge umanitatea.

Ca orice erou înarmat cu un arsenal serios de super puteri, el întâmpină nenumărate provocări în calea sa – este însă la latitudinea jucătorului să decidă dacă alege calea justă, indiferent de costurile personale, întrucât scopul scuză mijloacele. Îţi vei confrunta necontenit conştiinţa, deoarece fiecare misiune îţi va împinge la limite cadrul moral. Sistemul îmbunătăţit de karma face în aşa fel încât povestea să se învârtă în jurul deciziilor pe care tu le faci pe măsură ce avansezi în poveste.

Începând cu data de 8 iunie, fanii inFamous 2 de oriunde se vor putea bucura de două pachete ale ediţiei speciale DUALSHOCK®3 Wireless Controller, pe lângă copia de inFamous 2: un controller wireless DUALSHOCK 3, roşu (pentru personajul fără morală) sau albastru (pentru personajul cu morală).
inFamous2

To Top