Stiri

LG prezintă cel mai nou proiector 4K CineBeam

Proiector LG HU80KSW
Proiector LG HU80KSW

LG lansează în România cel mai nou proiector laser CineBeam 4K. Dispozitivul din seria HU80KSW este primul proiector de 4K UHD al companiei, care oferă o soluție home cinema, cu luminozitate de 2.500 lumeni și proiecție de până la 150 de inci.

În general, proiectoarele 4K au tendința de a fi grele, costisitoare și dificil de instalat în casă. Inginerii de la LG au acceptat provocarea de a reduce dimensiunile proiectorului 4K UHD fără a sacrifica din calitatea imaginii.

Proiector LG HU80KSW

Proiector LG HU80KSW

Dimensiunea portabilă a proiectorului și designul în poziție verticală sunt posibile numai prin intermediul unui motor în formă de i fără oglindă, care permite dispozitivului să proiecteze imagini perfecte, indiferent dacă este așezat pe podea, montat pe perete sau agățat de tavan. Cu un mâner comod pentru transport și caracteristică Auto Cord, utilizatorii probabil nu își vor dori niciodată să monteze proiectorul LG 4K UHD într-un loc fix, deoarece acesta arată excelent în orice cameră. Mai mult decât atât, Mirror Reflector-ul poate fi folosit drept capac al obiectivului pentru a proteja proiectorul de praf atunci când este depozitat.

Odată cu popularitatea în creștere a serviciilor de streaming, redarea facilă a conținutului pe proiectoare a devenit la fel de importantă ca redarea pe smartphone-uri sau pe televizoarele inteligente. Proiectorul poate fi conectat la dispozitive externe, de exemplu tastatură sau mouse cu opțiuni standard de conectivitate, inclusiv porturi USB, Ethernet și HDMI, precum și conexiuni wireless.

To Top