Stiri

Mercusys anunță Halo H50G – primul său sistem Mesh Gigabit

Mercusys Halo H50G
Mercusys Halo H50G

Mercusys anunță astăzi lansarea primului său sistem Home Mesh Wi-Fi Gigabit, Halo H50G. De asemenea, Mercusys lansează în premieră și aplicația proprie, prin care dispozitivele companiei vor putea fi configurate și gestionate rapid, în câteva minute.

Mercusys Halo H50G funcționează ca un sistem unitar cu viteze Wi-Fi de până la 1.9 Gbps, pentru a garanta un semnal puternic în fiecare colț al casei. Halo H50G a fost conceput special pentru ca cele trei unități individuale AC1900 să asigure o acoperire de până la 557 mp.

Fiecare unitate a sistemul Mesh Wi-Fi H50G oferă conexiuni dual-band rapide, cu viteze combinate de până la 1.9 Gbps. Cu 6 fluxuri simultane de date, Halo H50G poate oferi dispozitivelor mai multă lățime de bandă, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cele mai rapide viteze pentru streaming, gaming sau download. Astfel, sistemul Mesh poate asigura viteze optime pentru până la 100 de dispozitive, iar cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO, Halo H50G menține telefoanele, computerele și dispozitivele IoT conectate simultan, furnizând cea mai bună performanță.

Preț, disponibilitate, suport

Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email.

Sistemul mesh Mercusys Halo H50G (3 pack) este disponibil la un preț recomandat de 479,99 lei și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.

To Top