Stiri

Mercusys face un inventar al soluțiilor Wi-Fi la începerea noului an școlar

Mercusys MR70X
Mercusys MR70X

Routerele Mercusys au intrat pe piața locală printr-o politică agresivă de preț, făcându-și loc printre mărci cu o poziție foarte solidă. Mercusys enumeră câteva dintre soluțiile Wi-Fi, livrate sub această marcă, ce sunt recomandate pentru acoperirea wireless de acasă. Mercusys s-ar putea lovi în această zonă chiar de ofertele furnizorilor de internet. Spre exemplu, Digi oferă contra unei taxe de numai 3 lei pe lună, routere TP-Link Gigabit pentru Wi-Fi la viteze înalte.

Un router potrivit pentru conexiuni rapide și stabile este și noul Mercusys MR30G, cu Beamforming, MU-MIMO și Control Parental. Respectând standardele 802.11ac, MR30G oferă conexiuni Wi-Fi rapide de până la 1.2 Gbps. Astfel, banda de 2.4 GHz (300 Mbps) poate transmite semnalul pe distanțe mari, dincolo de pereții solizi ai locuinței, pentru social media sau atunci când e nevoie de expedierea unui mail important. Pentru streaming video HD, gaming sau aplicații care necesită lățime de bandă extinsă, utilizatorii pot alege banda de 5 GHz (867 Mbps) care livrează viteze mari cu interferență redusă.

Pentru locuințele mai mari, soluția perfectă pentru noul an școlar ar putea fi sistemul mesh Mercusys Halo S12. Dispozitivele conectate inteligent la sistemul mesh Halo S12 beneficiază de cel mai puternic semnal oferit și o capacitate de transfer ridicată. Chiar și în mișcare, conexiunea Wi-Fi rămâne stabilă, fără întreruperi și fără lag, pentru gaming dinamic sau videoconferințe. Performanțele AC1200 (867 Mbps în banda de 5GHz și 300 Mbps în banda de 2.4GHz) transformă Halo S12 într-un sistem mesh performant, cu viteze de rețea de trei ori mai rapide decât routerele din generația anterioară, datorită tehnologiei wireless 802.11ac, care transformă unitățile Halo în dispozitive de rețea capabile să păstreze telefoanele, computerele, tabletele și alte dispozitive IoT conectate, funcționând la capacitate maximă.

Halo S12 (2-Pack) oferă o acoperire eficientă de până la 260 m2, oferind conexiuni Wi-Fi stabile în locuințe de 3 până la 6 camere, iar tehnologia MU-MIMO oferă transfer de date simultan către mai multe dispozitive, pentru o performanță de două ori mai rapidă, optimizând traficul pe conexiuni multiple.

De asemenea, o soluție eficientă pentru extinderea conexiunii într-o locuință este utilizarea unui range extender, precum Mercusys ME30. Acesta îmbunătățește semnalul Wi-Fi, astfel încât acesta să cuprindă inclusiv ariile care înainte nu puteau fi acoperite prin conexiune Wi-Fi sau cablu, oferind viteze de până la 1.2 Gbps.

Tot pentru extinderea rețelei de acasă, Mercusys propune soluția kit-ului Powerline MP510, care extinde semnalul Wi-Fi de 300 Mbps, oriunde este nevoie, cu ajutorul conexiunilor prin cablu deja existente în locuință. Acest lucru duce la transmisii rapide și stabile cu HomePlug AV2 avansat, iar configurarea se face rapid și ușor. Mai mult, rețeaua poate fi extinsă și mai mult, prin adăugarea unor adaptoare Powerline suplimentare.

Nu în cele din urmă, utilizatorii se pot asigura că beneficiază de o rețea foarte stabilă, folosind conexiunile prin cablu ce pot fi realizate cu ajutorul switch-ului desktop Mercusys MS108G. Acesta dispune de opt porturi RJ45 cu auto-negociere de 10/100/1000 Mbps și de suport automat MDI/ MDIX. Switch-ul are un design compact, pentru poziționare flexibilă, în orice colț al casei, și nu necesită configurare. Pur și simplu este conectat în rețea, iar aceasta va fi extinsă instantaneu. De asemenea, tehnologia Green Ethernet economisește energia cu până la 82%, astfel încât utilizatorii să poată conecta liniștiți oricât de multe dispozitive au nevoie.

Toate produsele Mercusys pot fi achiziționate din magazinele marilor retaileri și beneficiază de o garanție extinsă la trei ani.

To Top