Stiri

Nikon își dă un aparat cât timp e al tău în service

SKIN anunță că începând de astăzi centrul de service Nikon va oferi aparate Nikon D600 utilizatorilor de aparate în format FX care necesită serviciile centrului.
Dupa ce a fost dotat cu aparate Nikon D3200, centrul de service Nikon ofera si utilizatorilor de aparate in format FX care au nevoie de serviciile centrului, posibilitatea de a beneficia de cel mai nou model Full Frame din gama Nikon: D600. In acest fel vor putea sa isi continue activitatea fotografica si sa beneficieze de cele mai noi tehnologii in timpul in care aparatele lor sunt inspectate de inginerii Nikon.

Nikon D600 a fost proiectat pentru cei care doresc un senzor FX intr-un corp mai mic, de dimensiunile unui aparat in format DX. Senzorul Full Frame de 24,3MP asigura un nivel incredibil de detaliu si ofera performanta in conditii de luminozitate scazuta. Intervalul de sensibilitate ISO este cuprins intre 100 si 6400, cu posibilitatea extinderii la 50 si 25600, ceea ce il recomanda atat pentru situatii cu lumina slaba, cat si pentru fotografia de studio, cu lumina controlata.

Focalizarea se bazeaza pe un sistem cu 39 de puncte AF, vizorul cu pentaprisma din sticla are o acoperire de 100% din cadru, iar ecranul de 3,2 inci ofera o vizibilitate sporita in modul Live View. D600 poate filma Full HD 1080p la 30fps, 25fps sau 24fps, iar in format HD 720p are o cadenta de pana la 60fps.
Disponibilitatea Nikon D600 la centrul de service corespunde cu data de lansare pe piata mondiala a acestui model, inclusiv in Romania.

To Top