Stiri

Nikon prezintă o gamă de aparate foto cu totul nouă

Nikon 1 V1

Nikon lansează prin intermediul partenerului local o gamă cu totul nouă de aparate foto cu obiective interschimbabile. Nikon 1 V1 şi Nikon 1 J1 sunt cele mai rapide aparate foto din lume, mai rapide de cel puţin trei ori decât orice DSLR profesional, cu o rată de procesare de 600 megapixeli pe secundă, adică până la 60 de cadre pe secundă la rezoluţie maximă.
Această rapiditate de declanşare este dublată de sistemul revoluţionar de focalizare, care oferă un maximum de 73 de puncte AF, şi o combinaţie perfectă a sistemelor AFdetectie de fază şi AF detecţie de contrast pentru o focalizare extrem de rapidă şi precisă chiar şi în timpul filmării.

Viteza incredibilă a noului sistem de procesare EXPEED 3 prezent pe modelele Nikon 1 permite două moduri cu totul noi de fotografiere: Instantaneu în Mişcare şi Selector Inteligent de Fotografie. Pentru realizarea unui Instantaneu în Mişcare, aparatele Nikon 1 surprind atât momentele dinaintea apăsării declanşatorului, precum şi cele imediat după eliberarea acestuia, scena fiind redată sub forma unui film cu încetinitorul şi a unei fotografii la rezoluţie maximă.

Nikon 1 J1 are un design minimalist, dimensiuni foarte mici, este disponibil într-o gamă de patru culori cu obiective compacte 1 NIKKOR asortate şi dispune de un bliţ integrat care oferă luminozitate suplimentară atunci când este necesar. Aparatul foto este foarte simplu de utilizat astfel că tot ceea ce trebuie să facă utilizatorul este să decidă ce să fotografieze. Nikon 1 J1 este disponibil în culorile alb, negru, roşu, argintiu. Aparatul foto Nikon 1 V1 este disponibil în culorile negru şi alb.
Noile aparate din categoria Nikon 1 vor fi disponibile în România din data de 20 octombrie.
Nikon 1 V1

To Top