Stiri

nJoy Rogue pe tărâmul umbrelor

nJoy

nJoy, o marcă IT&C românească lansată în iunie 2010 și a cărei licență exclusivă este deținută de Dai Tech SRL. Firma românească s-a apucat să importe sub acestă marcă surse de alimentare pentru desktop.

Suntem un grup de oameni tineri cu o vârstă medie de 29 de ani, ambițioși și pasionați de tehnologie, conduși de o echipă managerială cu peste 15 ani de experiență în domeniul IT&C. Ne-am strâns în jurul companiei dintr-o motivație individuală și din dorința de a reuși, de a arăta lumii cine suntem și ce putem realiza împreună. Compania reprezintă o înglobare a calităților noastre individuale și care reunite sunt cartea noastă de vizită colectivă
În momentul de față suntem prezenți în patru țări, România, Bulgaria, Macedonia, Ungaria, și în curs de lansare pe piața din Ucraina. În ultimii doi ani am dezvoltat peste 15 categorii de produse însumând aproximativ 90 de repere. Am desfăcut în piață în jur de 175 de mii de unități cu o valoare totală de raft de aproximativ 5 milioane de Euro. Obiectivul nostru principal cu referire la expansiunea regională este de a ajunge cu produsele în peste 10 țări până la finalul anului 2013
”.

nJoy își va lărgi gama de produse existente cu o nouă familie de PSU-uri (surse) ATX de gaming, intitulată Rogue. Seria va conține trei noi modele de surse cu putere diferită, 450W, 500W, 600W și va fi disponibilă pe piața din România începând cu luna octombrie.

nJoy Rogue – putere din tărâmul umbrelor, reprezintă ultima serie de surse ATX12V v2.3 ce se alătură familiei de produse nJoy. Gama a fost special concepută pentru a satisface nevoile de consum ale gamer-ilor sau ale persoanelor cu sisteme performante.

Seria Rogue funcționează la un nivel ultra scăzut de zgomot de doar 21dB. PSU-urile Rogue sunt echipate cu un sistem de control termic avansat ce reglează în mod automat viteza de rotație a ventilatoarului de 12 centimetri, ultra-silențios, în funcție de temperatura de operare a sursei, temperatură monitorizată în timp real de senzorii instalați.

nJoy Rogue oferă protecție totală împotriva situațiilor de supra-tensiune (OVP), sub-tensiune(UVP), scurt-circuit (SCP), supra-încălzire (OTP), supra-sarcină (OPP).

Rogue a fost echipat cu cabluri extra lungi de 50 de centimetri pentru a facilita accesul la orice componentă din sistem, indiferent de dimensiunea carcasei. Pentru un mai bun management în interiorul sistemului cablurile sursei sunt învelite într-un manșon de plastic împletit. nJoy Rogue este lansat cu o multitudine de conectori, suficienți oricărei situații hardware: 5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6+2 pini PCI-Express, 1 x 4+4 pini ATX12V/EPS12V, 1 x 20+4 pini; astfel este ATI Crossfire si nVidia SLI ready.

Prețul recomandat de raft este de 184.90 lei (TVA inclus) pentru sursa Rogue 450RGE/450W, de 209.90 lei (TVA inclus) pentru Rogue 500RGE/500W și de 269.00 lei (TVA inclus) pentru Rogue 600RGE/600W.

nJoy

To Top