Stiri

Noile camere Nikon pentru România

Nikon AW110

Nikon și Skin aduc în România noile camere Nikon COOLPIX. Noua gamă cuprinde 9 aparate, cuprinzand modele super-zoom precum: P520, S9500, S6500 si L810, modele subtiri si elegante precum S2700, modele rezistente la apa si socuri: AW110 si S31, dar si modele accesibile si foarte usor de utilizat: L27 si L28. Aparatele COOLPIX S9500, S6500 si AW110 ofera si conectivitate wi-fi incorporata, iar P520, S9500 si AW100 ofera GPS incorporat.

COOLPIX P520 este un aparat foto super-zoom extrem de versatil, care acopera orice situatie de fotografiere. Obiectivul sau cu zoom de 42x surprinde cu usurinta atat prim-planuri, cat si peisaje imortalizate de la distanta. Chiar si la o valoare maxima a zoomului, senzorul CMOS de 18MP cu iluminare din spate si functia de VR asigura stabilitatea cadrelor si claritatea redarii subiectilor, indiferent de conditiile de luminozitate. Iar monitorul LCD cu 921.000 de puncte si unghi variabil, de 8,0 cm (3,2 inci), incurajeaza creativitatea si cadrele din unghiuri diferite.

COOLPIX AW110 este un aparat foto proiectat pentru iubitorii de aventura. Senzorul CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate, obiectivul NIKKOR cu unghi larg, zoomul 5x si monitorul OLED de 7,5 cm (3 inci) vin intr-un corp solid, rezistent la praf, la apa – la adancimi de pana la 18 m, la caderi de la inaltimi de pana la 2 m si la temperaturi de pana la -10°C. Functia Wi-Fi integrata permite transferul fotografiilor si filmelor direct pe telefon sau tableta. GPS-ul indica locul exact unde au fost facute fotografiile, in timp ce o busola electronica si o harta a lumii va ajuta sa va orientati si sa planuiti un traseu. Un altimetru inregistreaza cu precizie altitudinea la care realizati fotografia (acoperire: de la -300 m pana la 4.500 m), iar un hidrometru masoara adancimea sub apa (acoperire: de la 0 pana la -20 m).

Posibilitatea de a trece rapid de la unghi larg la ultra-telefotografic se numara printre lucrurile care trebuie sa fie traite pentru a putea fi apreciate, iar COOLPIX S9500 cu un zoom optic de 22x si sticla ED se va ridica la inaltimea asteptarilor. Intervalul focal versatil, 25-550 mm, asigura un plus de divertisment, surprinzand cu usurinta atat actiunea ce se petrece la distanta, cat si prim-planurile spontane. Datorita senzorului CMOS de 18 megapixeli cu iluminare din spate si functiei VR, aparatul foto COOLPIX S9500 asigura imagini si filme Full HD (1080p) extrem de clare, chiar si daca acestea sunt surprinse in cadrul unor evenimente precum un meci de fotbal sau un concert pe stadion.

Cu un obiectiv NIKKOR cu super-zoom de 30x si inregistrare filme in format Full HD, aparatul foto COOLPIX L820 este un expert in materie de fotografiere. Modul automat facil se ocupa de setarile aparatului foto, potrivind configuratia aparatului cu situatia de fotografiere, in timp ce senzorul de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate si sensibilitate extrem de ridicata surprinde imagini detaliate, chiar si in conditii de luminozitate redusa.

Cu aparatul foto COOLPIX S6500 nu mai este nevoie de compromisuri in ceea ce priveste calitatea imaginii si transferul instantaneu, aparatul avand wi-fi integrat. Obiectivul sau NIKKOR cu unghi larg (25–300 mm) si zoom optic de 12x ofera fotografii detaliate la rezolutie inalta, in timp ce senzorul CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din fundal asigura un nivel mic de zgomot de imagine, indiferent daca fotografiati un apus, un eveniment la lasarea intunericului sau o cina romantica la lumina lumanarii. Filmarea in format Full HD (1080p) este cat se poate de simpla, utilizand un buton de inregistrare film care trece instantaneu de la functia de fotografiere la cea de filmare.

COOLPIX S2700 are un corp subtire de doar de 20,7 mm si este disponibil intr-o gama de patru culori diferite. Obiectivul NIKKOR cu zoom optic de 6x asigura culori naturale, iar senzorul de imagine CCD de 16 megapixeli ofera cadre clare si filme in format HD (720p).

Rezistent, simplu de utilizat si distractiv, aparatul foto COOLPIX S31 cu senzor de 10 megapixeli poate fi utilizat de intreaga familie, de la bunici la copii. Cu butoanele mari, meniurlei intuitive, un obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 3x, un ecran LCD de 6,7 cm (2,7 inci) si inregistrarea video in format HD, oricine poate surprinde cadre si filme de exceptie oriunde. Rezistent la apa pana la o adancime de 5 metri, la caderi de la inaltimea de 1,2 metri si la praf, S31 este construit pentru a fi utilizat intens acasa si in timpul concediilor.

L27 si L28 sunt cele mai accesibile aparate din seria COOLPIX. Sunt foarte usor de utilizat datorita modului automat facil si ofera senzori de 16MP, respectiv 20MP in cazul lui L28, zoom 5x si filmare HD (720p).

Noua gama Nikon COOLPIX va fi disponibila prin partenerii oficiali din Romania in luna februarie 2013.

Nikon AW110

To Top