Stiri

Noua serie de televizoare Toshiba L3

Toshiba W3
Toshiba W3

Toshiba Europe a lansat noua serie de televizoare L3 cu funcționalități Smart TV. Seria L3 reprezinta primul pas catre o experienta video variata si este destinata utilizatorilor care isi doresc un Smart TV LED si posibilitatea de a alege dintr-o gama generoasa de servicii de continut si de optiuni de conectare la un pret accesibil.

Seria L3 ofera calitate video Full HD 1080p, culori vii, imagini clare si captivante, in timp ce seria W3 reprezinta alternativa HD Ready. Gratie playerului DVD integrat, seria D3 este solutia ideala pentru cei care doresc sa se bucure de confortul vizionarii de materiale video in format DVD, intr-un pachet accesibil. Diagonalele ecranelor pentru seriile L3, W3 si D3 variaza de la 59 cm (24″) pana la 122 cm (48″)1, oferind optiuni pentru fiecare utilizator, in functie de nevoi.

Toate modelele seriei L3 ofera cele mai importante functii ale unui Smart TV, ceea ce le transforma intr-o alegere foarte buna pentru cei care isi doresc un doilea televizor, precum si intr-o varianta de echipament usor de folosit pentru cei care incep sa utilizeze acum continutul online direct pe televizor. Accesul la internet prin intermediul unui browser, care permite utilizatorilor sa acceseze web-ul direct de pe televizorul lor, reprezinta o modalitate confortabila de a cauta, naviga si salva paginile preferate folosind ecranul generos.

Toshiba W3

Toshiba W3

Fisierele foto, video si audio stocate pe USB sau HDD sunt redate cu usurinta pe televizor cu ajutorul media playerului integrat. Clientii pot folosi porturile HDMI pentru a conecta consola de jocuri, unitatea DVD, Blu-ray sau mediabox-ul.

Toate modelele seriilor L3, D3 si W3 vor fi disponibile in Romania incepand cu cel de al doilea trimestru al acestui an.

To Top