Stiri

O nouă cameră compactă cu senzor Full Frame de la Sony

Sony RX1R
Sony RX1R

Sony lansează noul model Cyber-shot RX1R este destinat pasionaţilor de fotografie. La fel ca în cazul multor camere DSLR, prima variantă a Cyber-shot RX1 includea un filtru low-pass (OLPF), situat în fața senzorului pentru a suprima efectul nedorit de moiré şi artefactele de culoare. La noul model RX1R, filtrul low-pass este înlăturat, garantând o imagine perfectă, cu cele mai fine detalii, fără dispersie ori neclaritate. Funcțiile de procesare ale camerei au fost optimizate pentru a compensa absența filtrului low-pass, astfel încât să nu fie compromisă performanța obiectivului sau a senzorului.

Obiectivul camerei RX1R oferă fotografilor libertatea de a surprinde imagini foarte clare. În timp ce dimensiunea și greutatea rămân neschimbate față de RX1, ediția specială RX1R vine cu o suită de îmbunătățiri special create pentru cei mai pretențioși fotografi.

În completare, compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour asigură culori vibrante, ce respectă fidel realitatea atunci când imaginile sunt redate pe noua generație de televizoare BRAVIA echipate cu tehnologia TRILUMINOS Display. Pasionații de film pot să atașeze camerei un microfon stereo opțional, ce permite captură de sunet Full HD cu o claritate excepțională.

Sony RX1R

Sony RX1R

To Top