Stiri

O nouă gamă de recordere HDD/DVD Sony

Sony a lansat în România o noua gamă de recordere HDD. Această gamă oferă noi posibilităţi de accesare, stocare şi gestionare nu numai a programelor TV, ci şi fotografie digitală, muzică şi înregistrări video personale. Înregistrarea pe hard disk (HDD) vă oferă o largă posibilitate de control asupra programelor TV vizionate. Emisiunile televizate în direct pot fi întrerupte şi reluate, chiar dacă în paralel sunt înregistrate, şi puteţi înregistra transmisiunile în direct în timp ce urmăriţi un material înregistrat anterior. Progresele realizate în tehnologia de compresie, folosite la această gamă de recordere HDD/DVD, au mărit totodată, în mod considerabil, capacitatea de înregistrare şi a ajuns la apreciabila valoare de 1420 de ore pentru modelele cu HDD de 500 GB (RDR-HXD1070). Chiar şi modelele de 160 GB (HDR-HX650, HX750) pot stoca până la 455 de ore de înregistrări TV la definiţie standard.

Pasionaţii de filme care au televizoare cu ecrane panoramice pot beneficia de HQ+, un mod de înregistrare cu rată de transfer mare, care reduce în mod semnificativ zgomotul imaginii, mai ales distorsiunile ce apar în scenele cu mişcari rapide. Cu toate că modul HQ+ necesită mai mult spaţiu pe disc, la modelele cu 500 GB pot fi înregistrate 73 de ore (aproximativ 36 de filme), iar la modelele de 160 GB pot fi înregistrate 23 de ore (circa 11 filme).

HDD DVD Sony

Pe lângă modul de înregistrare HQ+, gama de recordere HDD/DVD oferă posesorilor de televizoare HD şi 1080p HD şansa de a experimenta imagini de o calitate superioară, în timp ce urmăresc materiale în definiţie standard (SD).Tehnologia Sony Precision Cinema Progressive, utilizează algoritmi proprii pentru a mări rezoluţia imaginilor de la valorile originale de 576i la 720p, 1080i sau chiar 1080p. Rezultatul constă într-o claritate şi un realism al imaginii.

Puteţi să vizionaţi filme şi alte materiale video direct pe ecranul unui televizor şi să ascultaţi muzică fie cu ajutorul televizorului, fie cu un alt sistem audio conectat. Puteţi chiar să imprimaţi fotografii direct, folosind o imprimantă compatibilă cu standardul PictBridge.

Muzica înregistrată pe hard disk de pe CD-uri audio sau de pe unităţi USB flash poate fi redată creând propriile selecţii de melodii (funcţia Jukebox), existând şi posibilitatea de a crea diaporame cu fotografiile dumneavoastră care să fie însoţite de coloana sonoră pe care aţi ales-o.

Noua gamă de recordere HDD/DVD Sony beneficiază de funcţia de sincronizare „BRAVIA” Theatre Sync. Aceasta utilizează conexiunea HDMI şi vă permite să controlaţi sistemul Home Theatre folosind un singur buton, cu o singură telecomandă, în loc să trebuiască să comutaţi şi să selectaţi succesiv intrările mai multor echipamente. Astfel tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi – de exemplu – Play (redare) sau Guide (ghidare) pe telecomanda recorder-ului şi televizorul va porni şi va selecta recorder-ul ca primă opţiune de intrare. Când aţi încheiat, oprind televizorul, cu telecomanda acestuia, va fi oprit şi recorder-ul HDD/DVD, precum şi oricare altă componentă din sistemul Home Theatre, conectată prin intermediul HDMI.

În gama recorder-elor HDD/DVD Sony, modelele HX beneficiază de un tuner analogic standard, în timp ce modelul HXD are integrat un tuner digital DVB-T. Aceasta înseamnă că puteţi urmări şi înregistra programe TV digitale difuzate gratuit sau cu plată, în ţările unde acestea sunt disponibile.

To Top