Stiri

O noua generatie Toughbook CF-U1

Panasonic aduce pe piață din Romînia o nouă generație Toughbook CF-U1.
În varianta cu upgrade, Panasonic Toughbook CF-U1 vine echipat cu un procesor Intel Atom Z530 de 1,6 GHz (de la 1,33 GHz în prima generaţie) şi cu o memorie dublă (2 GB în loc de 1 GB). De asemenea, noul model funcţionează cu Windows 7 preinstalat şi cu tehnologia 3G HSPA Gobi2000, ca opţiune de conectare WWAN.

CF-U1 este un echipament portabil de o foarte mare rezistenţă care oferă funcţii integrate, perfect concepute pentru utilizarea în medii foarte versatile. Echipamentul dispune de LCD tactil, unitate de stocare solid-state şi scaner de amprente pentru autentificarea utilizatorului. Notebook-ul poate fi dotat opţional cu un cititor de coduri de bare 1D şi 2D sau etichete RFID şi cu o cameră digitală de 2 megapixeli.
Datorită modului optim în care este gestionat consumul de energie, Toughbook CF-U1 are o autonomie de peste 9 ore şi conectivitate WiFi, Bluetooth, iar opţional WWAN 3G./HSPA.

Dată fiind construcţia foarte solidă a echipamentului, greutatea redusă (1Kg), dar şi posibilităţile variate de andocare, acesta poate fi utilizat atât la birou, cât şi în maşină sau chiar în mers.
Panasonic Toughbook CF-U1 va fi comercializat în România la preţul de 2199 euro + TVA, începând cu această lună.
Toughbook CF-U1

To Top