Stiri

Obiectiv Canon pentru natură și sport

Canon adaugă o nouă categorie gamei sale de obiective super-tele de înaltă performanță și prezintă EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x pentru deja cunoscuta serie L. Cu un design robust din aliaj de magneziu, care oferă protecţie în toate condiţiile de mediu, și lentile cu straturi speciale, acesta este ideal pentru utilizarea mobilă.

Obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x are o distanță focală adaptabilă de 200-400mm, cu diafragmă fixă f/4, stabilizator optic de imagine 4-stop și, pentru prima dată într-un obiectiv disponibil pe piață, un extender 1.4x integrat. Toate aceste caracteristici transformă obiectivul într-un echipament versatil, perfect pentru fotografii specializați pe fotografia de sport sau natură.
Raza de acțiune a obiectivului EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x este mărită de convertorul intern 1.4x, care poate fi activat sau dezactivat prin apăsarea unui buton, asigurând astfel extinderea distanței focale la 280 – 560mm – ceea ce permite fotografilor să se apropie și mai mult de acțiunea aflată la distanță.

Pentru a asigura o performanță superioară a fotografiilor, designul optic include lentile cu fluorit și dispersie ultra-redusă (UD), care ajută la minimalizarea aberațiilor cromatice și eliminarea estompării culorilor. Structura avansată antireflex, SubWavelength Structure Coating (SWC) și Super Spectra Coating (SSC) reduc, de asemenea, aparițiile fantomatice și palele luminoase. Pentru că folosește cea mai nouă tehnologie optică, performanța imaginii nu este afectată atunci când se utilizează convertorul integrat.

Obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x conține Motorul de focus Canon Ultrasonic Ring Motor ce oferă autofocalizare rapidă și silențioasă. Pentru cei care preferă să își ajusteze singuri focusul, comanda manuală full-time permite fotografilor să focuseze manual atunci când folosesc AF. Modul Power Focus (PF) crește versatilitatea în timpul filmărilor cu EOS-1DC sau EOS-1D X și permite fotografilor să obțină un efect pull-focus cât mai precis, la una sau două viteze, prin simpla rotire a inelului de retragere a focusului și oprirea la o distanță predefinită.

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

To Top