Stiri

Olympus anunță două noi modele

Olympus a anunţat lansarea a două noi modele din seria cu obiective interschimbabile PEN, patru noi obiective pentru sistemul Olympus Micro Four Thirds, brandul STYLUS şi modelul lider din zona de camere compacte, XZ-2, în cadrul evenimentului ce a avut loc la Photokina în perioada 18-23 septembrie 2012.

Olympus a integrat în seria de camere PEN senzorul Live MOS disponibil pe modelul Micro Four Thirds, OM-D. Rezultatul se concretizează în noile camere PEN Lite (sau E-PL5) şi PEN mini (E-PM2).

Ambele camere au încorporat un stabilizator de imagine care asigură claritatea înregistrărilor cu orice obiectiv, 12 Filtre Art uşor de aplicat şi o legătură directă wireless cu reţelele de socializare pentru distribuirea imaginilor cu un telefon smartphone. Atât modelul PEN Lite cât şi PEN mini vor fi disponibile din luna octombrie în kit cu un obiectiv de precizie, silenţios – M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 IIR.

Noul obiectiv rezistent la praf şi stropire, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 (120mm) Macro, este ideal pentru utilizarea în spaţii de exterior. Focalizarea extrem de silenţioasă şi magnificarea 1:1 de până la 19cm face ca acest obiectiv robust să fie perfect pentru prim-planuri din natură la rezoluţie mare, dar potenţialul său imagistic este impresionant, indiferent care este subiectul fotografiat.

Efectul impresionant circular bokeh, comutatorul practic de Limitare Focus şi eliminarea efectului nedorit de reflexie a luminii îl fac extrem de atractiv pentru posesorii de camere high-end O-MD E-M5 sau, bineînteles, de PEN.
Incepand cu data de 1 iunie 2012, toate camerele foto, binoclurile si reportofoanele Olympus au 3 ani garantie.

To Top