Stiri

Orange oferă abonamente noi

Tableta Orange

Orange oferă abonamente noi complicând și mai mult alegerea clienților. Abonamentele Cangur, Delfin şi Panteră oferă beneficii ce întregesc experienţa convorbirilor telefonice şi a accesului la internet pe mobil.

Astfel, cei care doresc să vorbească oricând sau să trimită SMS-uri, pot opta pentru abonamentele Delfin, disponibile de la 5 la 9 euro (TVA inclus) şi recomandate alături de telefoane cu funcţii simple, la preţuri avantajoase.

Odată cu lansarea noii oferte pentru abonati, Orange introduce un nou tip de abonamente recomandate celor care vor să exploreze comunicarea digitală. Cu preţuri între 9 şi 18 euro (TVA inclus), abonamentele Cangur conţin combinaţia optimă de minute, SMS-uri, internet la viteze 3G de până la 14.4Mbps şi acces nelimitat la Facebook, Yahoo! şi Portalul Orange pe mobil. Acestea sunt potrivite celor care vor să fie mereu în contact cu prietenii prin intermediul reţelelor sociale sau care utilizează diverse aplicaţii pe mobil şi sunt recomandate împreună cu telefoanele multimedia sau smartphones.

Clienţilor cu nevoi extinse de comunicare, care îşi doresc să navigheze pe internet la viteze mari fără griji, să vorbească sau să trimită mesaje, Orange le recomandă abonamentul Panteră, împreună cu cele mai performante telefoane smartphones. Aceştia vor naviga pe internet la viteze 3G+ şi H+ de până la 43.2Mbps, cu un trafic inclus de până la 4GB pe lună şi acces nelimitat la serviciul TV pe mobil, disponibil în Portalul Orange sau în aplicaţia TV de la Orange pentru telefoanele cu sistem de operare iOS şi Android.

Tableta Orange

To Top