Stiri

Orange oferă accesorii de fitness Fitbit şi Nike

Orange oferă accesorii de fitness Fitbit şi Nike

Telefonul poate oferi o mulțime de informații privind activitatea fizică dacă este conectat la accesoriile de monitorizare oferite de Orange. Începând de astăzi, clienţii care îşi doresc un stil de viaţă sănătos şi să fie în formă maximă au la dispoziţie noile gadgeturi de monitorizare fitness, cu ajutorul cărora să îşi urmărească activitatea zilnică, consumul de calorii, dieta sau somnul, prin simpla conectare wireless la smartphone sau laptop.

Accesoriile din gama Fitbit monitorizează, în timpul zilei, numărul de paşi efectuaţi, distanţa parcursă, minutele de activitate, precum şi caloriile arse, în timpul nopţii calitatea somnului, iar dimineaţa vor asigura o trezire silenţioasă. Gadgeturile sunt compatibile cu sistemele de operare Android şi iOS, fără conectare prin cablu. Gama Fitbit cuprinde gadgeturi precum braţara Fitbit Flex şi dispozitivele discrete pentru curea Fitbit One şi Fitbit Zip, dar şi cântarul Fitbit Aria, care măsoară greutatea, indicele de masă corporală şi procentul de grăsime corporală. Preţul accesoriilor Fitbit porneşte de la 89 euro.

Orange oferă accesorii de fitness Fitbit şi Nike

Gama de accesorii fitness cuprinde şi un alt gadget de monitorizare a activităţii sportive Nike+ FuelBand în 3 variante . Compatibil cu sistemul de operare iOS, Nike+ FuelBand măsoară activitatea zilnică, caloriile arse şi monitorizează fiecare pas. Preţul acestui accesoriu este de 199 euro.

To Top