Stiri

Plasme super ecologice Viera NeoPDP

Panasonic România a lansat nu mai putin de 34 de noi modele și diagonale de televizoare cu plasmă şi LCD.

Dintre acestea trebuiesc remarcate plasmele echipate cu tehnologia NeoPDP. Conform producatorului acestea ofera o imagine de două ori mai bună utilizând doar 50% din consumul anterior, 600HZ, design ultra subțire de doar 1 inch, 6.144 trepte de graduare, contrast 2.000.000:1, Wireless HD, certificarea THX și DLNA sau conexiune directă la internet.

panasonic z1

Tot in acelasi moment Panasonic România extinde gama de camera video cu 12 noi modele, dintre care 7 cu înregistrare Full HD.

Dintre cele 8 noi serii de televizoare cu plasmă şi LCD – Z1, V10, G15, G10, S10, X15/X10 şi C10 – trei (Z1, V10 şi G15) sunt echipate cu serviciul VIERA CAST (premieră pentru România) şi noua tehnologie NeoPDP (Neo Plasma Display Panel).

Seria de televizoare cu plasmă VIERA Z1 se remarca printr-un profil ultra subţire de numai 1 inch şi conectivitate wireless HD. Panasonic numind VIERA Z1 „cel mai avansat televizor cu plasmă de pe piaţă”.

Serviciul VIERA CAST, prezent la televizoarele din gamele Z1, V10 şi G15, permite utilizatorilor să acceseze conţinut video direct de pe Internet, prin simpla apăsare a unui buton. Astfel, ei pot viziona emisiuni de pe Eurosport, clipuri video de pe YouTube sau imagini de pe Picassa, direct pe televizorul Panasonic VIERA. De asemenea, prin intermediul aceluiaşi serviciu, privitorii pot accesa şi alte informaţii, cum ar fi ştirile, starea vremii, evoluţiile bursiere etc. Informaţiile digitale precum fotografiile sau filmele stocate pe un PC pot fi redate cu Panasoic VIERA printr-o reţea locală (casnică).

Camerele foto Panasonic LUMIX dar şi primul player portabil Blu-Ray din lume sunt, de asemenea, compatibile cu televizoarele echipate cu VIERA Link. Aceasta înseamnă că, atunci când conectezi o cameră LUMIX la televizorul VIERA, poţi utiliza telecomanda acestuia pentru a controla redarea imaginilor direct de pe camera foto.

Noile modele din gama Panasonic VIERA pentru 2009 sunt echipate şi cu VIERA Image Viewer. Prin simpla inserare a unui card de memorie SD în slotul special al televizorului, utilizatorul poate vedea imaginile şi filmele stocate. Pentru mai mult efect, la vizionarea acestor imagini, utilizatorul poate suprapune muzică sau diverse efecte vizuale.

Cu o durată de viaţă de 30 de ani (100.000 de ore), plasmele Panasonic continuă să se numere în topul produselor electronice cu cel mai redus consum de energie şi, drept urmare, cele mai prietenoase cu mediul înconjurător. Oricare dintre modelele din gama 2009, dacă sunt trecute pe modul eco, reduc consumul de energie electric prin ajustarea automată a luminozităţii ecranului în funcţie de iluminarea camerei în care se află.

To Top