Review

Panasonic LUMIX DMC-G2

LUMIX DMC-G2 este un aparat foto cu lentile interschimbabile care îşi propune să revoluţioneze modul în care fotografiem. Utilizatorul nu trebuie decât să apese cu vârful degetului pe ecranul LCD al camerei atunci când în cadru se află subiectul ce trebuie fotografiat, iar aparatul se ocupă singur atat de focalizare cat şi de declanşare.

Panasonic LUMIX DMC-G2

Cu Intelligent Scene Selector în modul iA, camera trece automat pe cel mai potrivit mod de fotografiere, potrivit subiectului fixat pe cadru prin atingerea ecranului. Spre exemplu, atingerea feţei umane determină aparatul să selecteze automat modul portret, iar atingerea peisajului din fundal determină camera să treacă pe modul peisaj.

LCD-ul cu unghi de vizionare larg se poate roti 180° în lateral şi se poate rabata 270° sus-jos putând fi văzut şi operat din aproape orice poziţie.

DMC-G2 poate înregistra clipuri video la o rezoluţie HD de 1280 x 720 în format AVCHD Lite. AVCHD Lite are nevoie de mai puţin spaţiu pe cardul de memorie pentru a stoca informaţiile, decât modul MPEG, păstrând calitarea imaginii şi detaliile fine.

Panasonic LUMIX DMC-G2Panasonic LUMIX DMC-G2

DMC-G2 are senzor de 13 megapixeli (12 megapixei folositi efectivi in realizarea fotografiilor) şi este compatibil cu mediile de stocare SD, SDHC şi SDXC.

To Top