Stiri

Panasonic ne prezintă televizoarele 4K pentru anul 2017

Panasonic TV ez1000
Panasonic TV ez1000

Panasonic are plăcerea de a prezenta gama de televizoare LED din 2017, incluzând modele 4K UHD și Full HD. Concepută pentru a completa noua gamă de televizoare Panasonic 4K Pro Ultra HD OLED, cea mai recentă generație de modele LED include procesare de top, iluminare LED îmbunătățită și cele mai noi panouri LCD.

Domeniul dinamic ridicat este esențial pentru a furniza detalii fine (în special în scenele în care se amestecă conținutul cel mai întunecat și cel mai luminos) și pentru reproducerea culorilor la fel de fidel precum cele redate de către echipamentele profesionale. Pentru prima dată, Panasonic oferă această funcție întregii game 4K. Cu compatibilitate multiplă HDR, toate modelele sunt echipate pentru a afișa conținut HDR10 de pe Blu-ray Ultra HD și de la cel furnizat de serviciile online de streaming, fiind pregătite pentru a afișa sursele de transmisie TV, Hybrid Log-Gamma (HLG) (sunt așteptate a fi lansate în acest an).

Panasonic TV ez1000

Panasonic TV ez1000

Toate televizoarele 4K din 2017 de la Panasonic vor fi compatibile cu streaming 4K HDR de la Netflix, Amazon și YouTube.

Dimensiunile ecranelor variază de la 40 de inci la 75 de inci pentru toate modelele 4K. Acestea includ modelul de top EX780 cu patru dimensiuni ale ecranului, modelul avansat EX700 cu patru dimensiuni și modelul EX600, de asemenea cu patru dimensiuni. Modelele entry-level full HD (ES600 și ES500) vin cu panouri mai rapide și un design mai elegant.

Pe măsură ce HDR câștigă teren pe consolele de jocuri 4K, modul de joc 4K HDR îndeplinește cerințele celor mai experimentați amatori de jocuri. Timpul de răspuns al panourilor pentru toate LED-urile TV 4K a fost redus substanțial pentru a îmbunătăți performanța în timpul jocului pentru jocurile 4K HDR, în special pentru cele în care există mișcări rapide, care necesită timp rapid de reacție.

în fruntea gamei de LED-uri din 2017 se află modelul de top EX780, disponibil în versiuni de 75 inci, 65 inci, 58 inci și 50 inci. Este prevăzut cu un ecran Cinema Display, conceput pentru a afișa exact ceea ce și-au propus regizorii, prin combinarea unei game vaste de culori cinematice și o ajustare locală a luminozității (local dimming) îmbunătățită cu gradații subtile și niveluri incredibile de luminozitate pentru un negru foarte profund.

EX780 are un panou Super Bright cu tehnologie Supreme Contrast și este dotat cu același procesor Studio Colour HCX2 ca televizoarele Panasonic profesionale OLED. Beneficiile chipset-ului nou dezvoltat, calibrat de personalul experimentat de la Panasonic Hollywood Lab furnizează cele mai fidele culori, mulțumită unui sistem de corectare a culorii, care include utilizarea sistemelor profesionale 3D Look Up Tables. La fel ca în cazul modelelor OLED, pentru fiecare pas de luminozitate există o bază de date completă a culorilor stocată pe chipset pentru a garanta că sunt afișate în permanență cele mai precise culori, chiar și în cazul celui mai dificil material.

Panasonic TV ez950

Panasonic TV ez950

Datorită procesorului Studio Colour HCX2, calitatea imaginii este dusă la un nou nivel prin ajustarea luminozității (local dimming), funcție de nivelul luminii de fundal, combinând controlul fin al funcției fizice de iluminare cu procesarea suplimentară, pentru a furniza o localizare mai bună a nivelurilor de negru și cele mai bune imagini HDR. Modelul EX780 include și noua funcție de accentuare a luminozității HDR de la Panasonic, concepută pentru a optimiza calitatea imaginii HDR în încăperi luminate puternic. Scenele întunecate, care pot fi dificil de vizionat în aceste condiții, sunt optimizate pentru a spori luminanța în zonele cu luminozitate redusă. Totodată, telespectatorii pot să savureze scena în modul dorit, chiar și într-un mediu mai luminos.

Panoul super rapid EX780 este echipat cu procesare la 2.400HZ pentru a elimina lipsa cursivității imaginii, care distrage atenția de la scenele cu mișcare rapidă, de exemplu atunci când sunt urmărite întreceri sportive sau filme de acțiune, afișându-le cu claritate și uniformitate maximă.

Toate modelele EX780 au fost fabricate în conformitate cu același design Art & Interior prcum televizoarele de top OLED de la Panasonic, fiind stilate și discrete în același timp. Cu noul model, Panasonic a depășit limitele în materie de design. Acesta permite fixarea modelelor de 50 și 58 de inci în oricare din cele patru poziții verticale, în timp ce opțiunea de pivotare pentru modelele de 50, 58 și 65 de inci oferă și mai multă flexibilitate pentru obținerea unghiului de vizionare perfect. Designul flexibil încorporează o soluție de gestionare a cablurilor, care asigură ascunderea ingenioasă a tuturor firelor în piciorul central al suportului.

Operarea modelului EX780 este o plăcere datorită interfeței My Home Screen 2.0 de la Panasonic care include pictograme clare și colorate, într-un format carusel dinamic. Este ușor de personalizat și oferă o modalitate rapidă și intuitivă de a obține conținut din surse diferite, precum canale de transmisie TV, pagini web, aplicații și dispozitive externe. Noua funcție include foldere favorite pentru utilizatori multipli, un buton My App pe telecomandă care poate fi personalizat pentru acces mai rapid la conținutul preferat și o aplicație Media Player modernizată care este compatibilă cu conținutul 4K HDR10 și conținutul HLG.

Cu ecrane de 65, 58, 50 și 40 de inci disponibile, seria avansată EX700 4K HDR este dotată cu procesare rapidă la 1.600Hz pentru o calitate excelentă a imaginilor și mișcare clară, fără licăriri. Ajustarea luminozității, combinată cu un panou Bright Panel, tehnologia Brilliant Contrast și noua tehnologie Advanced Colour Processing, garantează faptul că EX700 poate procesa și afișa o imagine HDR cu adevărat naturală din surse HDR10 și HLG, folosind o calitate excelentă a culorilor și un nivel de detalii impresionant atât pentru zonele cu luminozitate mai mare, cât și pentru cele întunecate.

Cu o ramă Art & Interior cu design fascinant, din metal de cea mai bună calitate, designul flexibil al modelului EX700 permite ajustarea suportului pe toată lățimea televizorului sau doar pe o suprafață mai restrânsă, în funcție de lățimea blatului mesei. Suportii pot fi orientati și în direcția opusă, în funcție de preferințele estetice, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege între patru modalități de amplasare diferite. La fel ca modelul EX780, EX700 este prevăzut cu versiunea 2.0 a interfeței My Home Screen de la Panasonic.

Cu un panou High Contrast (Contrast ridicat), Advanced Colour Processing (Procesare avansată a culorilor), luminozitate ridicată și ajustare adaptivă a luminii de fundal pentru EX600, Panasonic oferă pentru prima oară beneficiile HDR pe toate ecranele 4K. O altă premieră este ecranul de 65 de inci disponibil la această clasă, fiind oferite și versiuni de 55, 49 și 40 de inci. Cu procesare mai rapidă, la 1.300 Hz, EX600 este adecvat pentru procesarea scenelor de acțiune cu mișcare rapidă. EX600 este dotat cu My Home Screen 2.0 pentru o utilizare facilă, în timp ce noul cadru Art & Interior are un piedestal elegant, cu design flexibil, pentru versiunile de 65 și 55 de inci, care, precum modelul EX700, permite ajustarea lățimii în funcție de preferință.

În topul gamei Full HD, ES500 oferă procesare mai rapidă, la 600 Hz, pentru imagini de acțiune mai cursive și este disponibil pentru modelele de 24, 32, 40 și 49 de inci. Designul îmbunătățit este o altă caracteristică importantă, cu un suport din metal de calitate premium și o nouă ramă elegantă cu tăietură de diamant care oferă modelului ES500 un aer rafinat, pe măsura imaginilor fluide și luminoase pe care le generează.

Panasonic ES500

Panasonic ES500

Cu ajustare adaptivă a luminii de fundal și un panou High Contrast (Contrast ridicat) la 400 Hz, ES400 furnizează un negru profund în scenele întunecate și dinamică ridicată în scenele luminoase. Totodată, vă permite să și redați prin streaming imaginile de la televizor în alt loc din casă, pentru vizualizarea pe smartphone sau tabletă.

To Top