Stiri

PowerShot A3100 IS şi PowerShot A3000 IS

Canon a lansat modelele PowerShot A3100 IS şi PowerShot A3000 IS, două noi camere foto digitale compacte si foarte uşor de utilizat.

Cele doua camere foto sunt echipate cu lentile Canon şi un modul de procesare DIGIC III. PowerShot A3100 IS este disponibil pe albastru, roşu şi argintiu, în timp ce PowerShot A3000 IS este disponibil pe argintiu cu inserţii de negru. Noile modele vor înlocui actualul PowerShot A1100 IS.

PowerShot A3100 IS BLUE FSL

PowerShot A3000 IS FSL

PowerShot A3100 IS dispune de un senzor de imagine ce oferă o rezoluţie de 12.1 Mp, în timp ce modelul PowerShot A3000 IS pune la dispoziţie o rezoluţie de 10.0 Mp.

Tehnologia Face Detection uşurează fotografierea prietenilor, urmărind feţele acestora şi asigurând o expunere şi o focalizare corecte. Face Select & Track permite alegerea unei feţe dintr-un grup, acordându-i prioritate dacă acest lucru este necesar, în timp ce corecţia Red-Eye identifică şi corectează efectul de ochi roşii. Opţiunea FaceSelf-Timer permite fotografilor să fie incluşi în fotografiile de grup, camera declanşând fotografierea doar atunci când este detectată în cadru o nouă faţă.

Gama extinsă pentru opţiunile de fotografiere include şi noul mod Low Light, ce oferă performanţe îmbunătăţite în condiţii de iluminare dificile, la o rezoluţie de 2.0 MP. Noul mod Super Vivid oferă vitalitate sporită, adăugând culoare imaginii, pentru a asigura un efect îmbunătăţit. Camera integrează şi noul mod Poster Effect, ce reduce numărul de culori pentru a crea o imagine de poster cu aspect retro.
PowerShot A3100 IS integrează un meniu intuitiv, modulul Hints & Tips oferind explicaţii pentru funcţiile camerei.
PowerShot A3100 IS şi PowerShot A3000 IS pot face captură video cu sunet la rezoluţie VGA.

Pentru prima oară la un model PowerShot din seria A, noile modele integrează o baterie Lithium-ion. Uşoare ca greutate şi reîncărcabile, aceste baterii sunt subţiri şi uşor de transportat, oferind avantajul unei reîncărcări la cerere. Ambele camere foto sunt compatibile cu mediile de stocare SDHC şi SDXC, oferind o memorie de până la 2TB (doar pentru SDXC).

To Top