Review

PowerShot A495

Canon a prezentat inlocuitoarele camerei foto PowerShot A480: modelele PowerShot A495 şi PowerShot A490.

PowerShot A495 RED

Disponibile pe argintiu (ambele modele), roşu şi albastru (doar PowerShot A495), cele două modele oferă un senzor de 10.0 MP şi un set de lentile Canon cu zoom optic 3.3x si ecran LCD 6.2cm (2.5”).

Tehnologia i-Contrast identifică scenele cu iluminare scăzută – asigurându-se că zonele luminate sau întunecate vor fi capturate în detaliu – în timp ce modulul Smart Flash Exposure ajustează în mod automat nivelurile de flash pentru a fi corespunzătoare atât subiectului cât şi condiţiilor de mediu. De exemplu, în lumina zilei, Smart Flash Exposure va detecta şi elimina umbrele de pe faţa subiectului cauzate de lumina soarelui, acţionând automat flash-ul.

PowerShot A490 SILVER

Tehnologia Face Detection facilitează obţinerea unor fotografii de grup perfecte, recunoscând feţe multiple şi asigurându-se că fiecare subiect este expus şi focalizat cât mai bine. Corecţia Red-eye detectează şi înlătură după realizarea fotografiilor orice efect al ochilor roşii din imagini. O opţiune inteligentă numită FaceSelf-Timer, disponibilă pe modelul PowerShot A495, simplifică fotografiile de grup, camera declanşând fotografierea la două secunde după ce o nouă faţă este detectată în cadru – oferind tuturor posibilitatea de a face parte din fotografie.

Ambele modele PowerShot A495 şi PowerShot A490 sunt capabile să realizeze o captură video cu sunet la rezoluţie VGA şi dispun o funcţie de încărcare pe YouTube, inclusă în pachetul software de bază – oferind capacitatea de a te loga şi încărca direct de pe camera foto pe internet, prin intermediul unui computer.

Noile modele PowerShot sunt compatibile cu cardurile de memorie SDHC şi SDXC – SDXC oferă o capacitate de stocare de până la 2TB, permiţînd utilizatorilor să fotografieze sute de imagini pe un singur card. Ambele modele sunt alimentate de bateri AA, oferind utilizatorilor flexibilitate în ceea ce priveşte autonomia de funcţionare.

To Top