Stiri

Primele ultrabook-uri „românești”

Maguay lansează primele ultrabook-uri bazate pe soluțiile Intel. Sistemele MyWay Ultrabook, prezentate în cadrul evenimentului „F5” (Refresh) au o diagonală cuprinsă între 11 și 14 inci.
Așa cum ne-a obișnuit Maguay, produsele sale pot fi configurate conform cerințelor clienților: ultrabook PC-ul Maguay, singura soluție de acest tip dezvoltată de un integrator român, permite adăugarea a pâna la 8 GB de RAM și instalarea simultană a două discuri, un HDD clasic, de mare capacitate și un SSD pentru viteză. În plus, Ultrabook MyWay U1401i are o durată de viață a acumulatorului de până la 7 ore, oferind o mobilitate ridicată utilizatorilor săi.

Soluțiile de gaming integrează ultima tehnologie Intel, Ivy Bridge, folosindu-se cele mai puternice procesoare din această serie, Core i7 și Core i5, pentru a oferi cea mai bună experiență pasionaților de jocuri. De asemenea, laptopurile MyWay P1502m, P1702m, precum și suita de sisteme desktop GamePower sunt dezvoltate folosind cele mai noi plăci grafice de la NVIDIA, dezvoltate pe tehnologia Kepler, toate permițând configurarea lor, inclusiv a plăcii grafice.

To Top